şeker yüklemesi

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
34
merhabalar kızlar, 22+6 haftalık hamileyim ve bu aralar şeker yükleme konusunda araştırmalar yapmaktayım aranızda bunu yaptırmayan var mı?

Yok ben yaptırdım yani koca doktorlar yaptırın diyo niye düşünüyosunuz ki günde yediğiniz 1 muzla eşdeğer şeker giriyo vücüdunuza kaldı ki bi günde daha fazlasını tüketmekteyiz

merhabalar kızlar, 22+6 haftalık hamileyim ve bu aralar şeker yükleme konusunda araştırmalar yapmaktayım aranızda bunu yaptırmayan var mı?
Yaptır tabi ki doktordan daha iyi bilemeyiz. Abartılcak bişey yok bunda . En azından bi sıkıntı varsa ortaya çıkar

Eger gebelik sekerin varsa ve bu farkedikmezse bebek ölümüne yol acabiliyor canim. 15. Haftamdayim yaptiracam. Bence arastirmani şeker yuklemesine degil gebelik sekeri ve bebege etkileri uzerine yogunlastir. Bu tarama ile sekeri ortaya cikan ve insülin kullanmaya baslayan cok hamile var. Lutfen doktor harici söylemlere kulak asma. 2 dilim baklavayi peş peşe hiç mi yemedik. Evladin saglikla gelsin insallah 🌸🌸🌸

ben yaptırmadım ama doktorum yaptırmadı.
kan değerlerimi ölçtük açlık tokluk. ohooo şekerin normalden bile düşük gerek yok dedi.
yapalım deseydi sorgusuz sualsiz kabul ederdim ama.

Açlık 77 çıktı tokluk baktıracağım bir de haftaya artık doktor randevusu alacağım inşallah

Benim doktorum önce açlık tokluk şekerime baktı. Herşey normal olduğu için yükleme yapmadı. Bunun belli ölçüleri var eğer biraz yüksek çıkmış olsaydı yani şekeri var denmez ama yok da denmez durumu olsaydı düşük miktarda vereceğini eğer onda da net olmazsa miktarı arttıracağını söylemişti. Önce açlık tokluk sekerinize baktırın. Aile hekimliklerinde de bakılıyo

Back
X