Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bgn yaptırdım doktor ne önerdi acaba diyet mi verdiİyi akşamlar arkadaşlar. Bugün seker yuklemesi yaptırdım. Sonuçlarımı paylaşıyorum. Son ölçüm endişe edilecek kadar yüksek mi sizce?
Merhaba Dahiliye doktoruna yonlendirdi. O da sadece diyetten bahsetti tekrar aclik tokluk sekeri baktı. Ama bu sefer düşük geldi. Henüz 2. Sonuclari görmediMerhaba bende bgn yaptırdım doktor ne önerdi acaba diyet mi verdi
Bebek sadece 2 gün ileri demişti doktorum. Ben seker yuklemesinden sonra kendimi diyete soktum zaten ki 4-5 yıldır diyeti yaşam tarzım haline getirmiştim hiç zorlanmadım. Sadece hamilelik döneminde meyveyi biraz fazla kaçırmış olabilir. Özellikle canım üzüm çekiyordu.Merhaba yüksek 2 saatlik yüksek çıkmış ama ilk verdiğiniz kan da sınırda sayılır yani. Muhtemelen diyet uygulucaksınız doğuma kadar. Bebek haftasından ileri mi?
Aman şükür sıkıntı yaratmamış zorlanmamışsınızda maşallah. Sağlıkla kucağınıza alınBebek sadece 2 gün ileri demişti doktorum. Ben seker yuklemesinden sonra kendimi diyete soktum zaten ki 4-5 yıldır diyeti yaşam tarzım haline getirmiştim hiç zorlanmadım. Sadece hamilelik döneminde meyveyi biraz fazla kaçırmış olabilir. Özellikle canım üzüm çekiyordu.![]()
Bnmde 2 hafta ilerde dedi bugün yaptırdım sonucumu atım enabzda ckmis ama doktoru yarın arayacagimMerhaba yüksek 2 saatlik yüksek çıkmış ama ilk verdiğiniz kan da sınırda sayılır yani. Muhtemelen diyet uygulucaksınız doğuma kadar. Bebek haftasından ileri mi?
Sizin değerler anladığım kadarıyla gayet normal görünüyor nasıl bukadar ilerde bebiş şekerle alakalı olduğunu sanmıyorum ne yedin ne içtin bana da söyleBnmde 2 hafta ilerde dedi bugün yaptırdım sonucumu atım enabzda ckmis ama doktoru yarın arayacagim
Haha aynen yaa doktorumda şeker yok dedi şükr içim rahatladı açıkçası ilk zmnlar öyle birşey yemiyordum yesemde az az midem hep bulandı 15 haftaya kadar özel bir beslenme şeklim yok şahsen ama sürekli acikiyorum aç kalamio bnmkiSizin değerler anladığım kadarıyla gayet normal görünüyor nasıl bukadar ilerde bebiş şekerle alakalı olduğunu sanmıyorum ne yedin ne içtin bana da söyle![]()
Haha aynen yaa doktorumda şeker yok dedi şükr içim rahatladı açıkçası ilk zmnlar öyle birşey yemiyordum yesemde az az midem hep bulandı 15 haftaya kadar özel bir beslenme şeklim yok şahsen ama sürekli acikiyorum aç kalamio bnmkiSizin değerler anladığım kadarıyla gayet normal görünüyor nasıl bukadar ilerde bebiş şekerle alakalı olduğunu sanmıyorum ne yedin ne içtin bana da söyle![]()
Ben 1.75 boyundaym doktor sana benzemiş olblr dedi iri bı bayanim kemikli fln genetik olblr sağlıklı olsunlarda kızım ikizdi 2.5 kilo doğdu zayıftı çok korkuyordum dokunurken şimdi o da iştahlı maşallahSizin değerler anladığım kadarıyla gayet normal görünüyor nasıl bukadar ilerde bebiş şekerle alakalı olduğunu sanmıyorum ne yedin ne içtin bana da söyle![]()
Darısı başıma şekersiz inşallahHaha aynen yaa doktorumda şeker yok dedi şükr içim rahatladı açıkçası ilk zmnlar öyle birşey yemiyordum yesemde az az midem hep bulandı 15 haftaya kadar özel bir beslenme şeklim yok şahsen ama sürekli acikiyorum aç kalamio bnmkiumarım çok sismem şimdiden sistim gercide 3 4 kilo alsamda göbeğim fena şimdi
Ben 1.75 boyundaym doktor sana benzemiş olblr dedi iri bı bayanim kemikli fln genetik olblr sağlıklı olsunlarda kızım ikizdi 2.5 kilo doğdu zayıftı çok korkuyordum dokunurken şimdi o da iştahlı maşallah