Seker yuklemesi

biyoistt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
712
1.181
113
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün seker yuklemesi yaptırdım. Sonuçlarımı paylaşıyorum. Son ölçüm endişe edilecek kadar yüksek mi sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20230927_204053_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20230927_204053_Samsung Notes.webp
    3 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba yüksek 2 saatlik yüksek çıkmış ama ilk verdiğiniz kan da sınırda sayılır yani. Muhtemelen diyet uygulucaksınız doğuma kadar. Bebek haftasından ileri mi?

Merhaba yüksek 2 saatlik yüksek çıkmış ama ilk verdiğiniz kan da sınırda sayılır yani. Muhtemelen diyet uygulucaksınız doğuma kadar. Bebek haftasından ileri mi?
Bebek sadece 2 gün ileri demişti doktorum. Ben seker yuklemesinden sonra kendimi diyete soktum zaten ki 4-5 yıldır diyeti yaşam tarzım haline getirmiştim hiç zorlanmadım. Sadece hamilelik döneminde meyveyi biraz fazla kaçırmış olabilir. Özellikle canım üzüm çekiyordu. 😊

Bebek sadece 2 gün ileri demişti doktorum. Ben seker yuklemesinden sonra kendimi diyete soktum zaten ki 4-5 yıldır diyeti yaşam tarzım haline getirmiştim hiç zorlanmadım. Sadece hamilelik döneminde meyveyi biraz fazla kaçırmış olabilir. Özellikle canım üzüm çekiyordu. 😊
Aman şükür sıkıntı yaratmamış zorlanmamışsınızda maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın 🧿

Bnmde 2 hafta ilerde dedi bugün yaptırdım sonucumu atım enabzda ckmis ama doktoru yarın arayacagim

Degerlerim

Eklentiler

• Screenshot_20231018_002336.webp
    Screenshot_20231018_002336.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20231018_002330.webp
    Screenshot_20231018_002330.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 45
Bnmde 2 hafta ilerde dedi bugün yaptırdım sonucumu atım enabzda ckmis ama doktoru yarın arayacagim
Sizin değerler anladığım kadarıyla gayet normal görünüyor nasıl bukadar ilerde bebiş şekerle alakalı olduğunu sanmıyorum ne yedin ne içtin bana da söyle 🧿🤭

Sizin değerler anladığım kadarıyla gayet normal görünüyor nasıl bukadar ilerde bebiş şekerle alakalı olduğunu sanmıyorum ne yedin ne içtin bana da söyle 🧿🤭
Haha aynen yaa doktorumda şeker yok dedi şükr içim rahatladı açıkçası ilk zmnlar öyle birşey yemiyordum yesemde az az midem hep bulandı 15 haftaya kadar özel bir beslenme şeklim yok şahsen ama sürekli acikiyorum aç kalamio bnmki🙈😄umarım çok sismem şimdiden sistim gercide 3 4 kilo alsamda göbeğim fena şimdi, akşamları ekmek çok yememeye çalışıyorum çayı kuruyemisle sadece abur cubur olmadan ama kahvaltıya dayanamıyorum belkide ondan😄

Haha aynen yaa doktorumda şeker yok dedi şükr içim rahatladı açıkçası ilk zmnlar öyle birşey yemiyordum yesemde az az midem hep bulandı 15 haftaya kadar özel bir beslenme şeklim yok şahsen ama sürekli acikiyorum aç kalamio bnmki🙈😄umarım çok sismem şimdiden sistim gercide 3 4 kilo alsamda göbeğim fena şimdi
Ben 1.75 boyundaym doktor sana benzemiş olblr dedi iri bı bayanim kemikli fln genetik olblr sağlıklı olsunlarda kızım ikizdi 2.5 kilo doğdu zayıftı çok korkuyordum dokunurken şimdi o da iştahlı maşallah

Haha aynen yaa doktorumda şeker yok dedi şükr içim rahatladı açıkçası ilk zmnlar öyle birşey yemiyordum yesemde az az midem hep bulandı 15 haftaya kadar özel bir beslenme şeklim yok şahsen ama sürekli acikiyorum aç kalamio bnmki🙈😄umarım çok sismem şimdiden sistim gercide 3 4 kilo alsamda göbeğim fena şimdi

Ben 1.75 boyundaym doktor sana benzemiş olblr dedi iri bı bayanim kemikli fln genetik olblr sağlıklı olsunlarda kızım ikizdi 2.5 kilo doğdu zayıftı çok korkuyordum dokunurken şimdi o da iştahlı maşallah
Darısı başıma şekersiz inşallah 😂😂 birazda genetik galiba bende iriyim ama bebek hiç önde gitmiyor ya benimki boş kilo galiba 🤭

Back
X