• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker yüklemesi ??

Leylacn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
59
Puanlar
18
Arkadaşlar 6 aylık kilolu hamileyim hamileligim güzle gidiyor bir sıkıntım yok şeker konusundada sıkıntım yok normalde 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacaktı bakmak için doktorum bügün arayıp kilom olduğu için diyetisyenle randevu ayarlayım sonra günlük makinesini verelim günlük 3 kez sen kendin kontrol et dedi şeker yüklemesi yapmayalım dedi sizce mantıklı mı

Arkadaşlar 6 aylık kilolu hamileyim hamileligim güzle gidiyor bir sıkıntım yok şeker konusundada sıkıntım yok normalde 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacaktı bakmak için doktorum bügün arayıp kilom olduğu için diyetisyenle randevu ayarlayım sonra günlük makinesini verelim günlük 3 kez sen kendin kontrol et dedi şeker yüklemesi yapmayalım dedi sizce mantıklı mı
Bence yaptırın bende yaptırıcam şeker çıkarsa ona göre önlem alınır olup olmadığı belli olmuyor ileride risk olabiliyormuş doktorum öyle söylemişti bende istemedim ilk başta ama şu an mantıklı geldi bir zararı yok

Benim bi ara su fazla çıktı şeker yüklemesi yapıldığı için şekerden değildir diye o ihtimali kolayca elemiştik.

gizli şeker olabiliyor ya. ama benim doktorum da gerek görmemişti şeker tarama testine. bebeğin kilosu, suyu ve benim kilo alımım normaldi. bana takip de vermedi. aç ve tok karnına şeker baktı sadece.

ama 6.aydan sonra 20 kilo aldım doğuma kadar 🥲😂

Bence yaptırın bende yaptırıcam şeker çıkarsa ona göre önlem alınır olup olmadığı belli olmuyor ileride risk olabiliyormuş doktorum öyle söylemişti bende istemedim ilk başta ama şu an mantıklı geldi bir zararı yok
Doktorunun önermediğini siz hangi test,muayeneye göre tavsiye ediyorsunuz?

Doktorunuzun tavsiyesine uymayıp,buradaki KK tıp’a mı danışıyorsunuz:) Doktorum bana da bu şekilde tavsiye etti,evde kendim ölçtüm düzenli,sorunsuzca bitirdim.

Doktorunuza güveniyorsanız tavsiyesini dinleyin tabii, biz sizin medikal durumunuzu bilemeyiz doktorunuz bilir. Başka görüş almak isterseniz de ikinci bir doktora danışmak daha doğru olur bence.

Ben şeker yüklemesi yapamadım içince kustum çok tatlı olduğu için içim almadı. Sizin gibi takip ettim biraz bi de açlık tokluk şekerine hastanede baktılar 1 2 kere

Back
X