Şekerim çok yüksek çıktı, yandım ben !

River

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
410
0
96
39
İstanbul
selam kızlar
Perşembe günü bana 50 gr şeker yüklemesi yapıldı ve açlık şekerim 100 glikozdan sonra 180 çıktı :gitme:çok yüksek bir değer napıcam ben şimdi varmı aynı şeyle karşılaşan şimdiden çayda şekeri kestim tatlıyı kestim zaten pek yemiyodum ama artık hiç yemiyorum ne yiyip ne içiyosunuz paylaşırmısınızz mafoldumben pazartesi 100 gr yükleme yapılcak yine yüksek çıkarsa dahiliyeye göndercem dedi doktor çokmu kötü durumdayım ben endişeleniyorum bebeğim içinnn :gitme:

Canım endişelenme 50 lilik yüklemede böyle çıkabiliyor ekim topiğinde kaç kişinin 50 lilik yüksek çıktı 100 lük yüklemeleri temiz çıktı..Seninde çıkmaz inşallah..

ay inşallah canım yaa korktum bende bir an bilmiyorumkismile şimdi bide aklıma takılan şey şu yaz meyveleri hep tatlı meyveler kayısı üzüm kavun karpuz kiraz incir ben çok yiyorum bunlardan şekeri yükseltmez dimi bunlar :uhm:

ay inşallah canım yaa korktum bende bir an bilmiyorumkismile şimdi bide aklıma takılan şey şu yaz meyveleri hep tatlı meyveler kayısı üzüm kavun karpuz kiraz incir ben çok yiyorum bunlardan şekeri yükseltmez dimi bunlar :uhm:

Malesef meyvelerde yükseltiyor canım sen 100 lük yapana kadar kendine bi diyet programı yap tatlı şeylerden biraz uzak dur sonucuna göre tüketirsin..

canım panik yapma benim de hamileyken şeker yüklemem yüksek çıkmıştı... açlık 80 iken yüklemeden sonra 168 çıkmıştı ki dr buna rağmen 100 lük istememişti...yediklerime çok dikkat ediyodum hep light ve kepekli yiyodum o yzüden gerek yok demişti... sen de yüksek çıkması durumunda biraz diyet uygularsan normale döner inşallah... yediğin meyvelerde de çok fazla şeker var.. tatlı yemiyosundur ama meyveyi fazla yiyosan ondan yüksek çıkmış olabilir. yada şeker yüklemesinden 1-2 gün önce şeker yükseltecek şeyler yemişsindir belki.. 100 lüğe gitmeden önce bikaç gün yediklerine dikkat et... internetten şekeri yükseltecek şeyleri öğrenebilirsin... mesela simit yada susamlı diğer yiyecekler şekeri çok yükseltir...

pekı 50 gr yukleme de kac cıkması gerekıyor sınır ne merak ettımde bende salı gunu yapcam

normal açlık şekeri 80-90 arasıdır... 50 lik yüklendiğinde de çıkan sayının 50 fazlası olması lazım.. ama dr um hamilelikte ilkinin 2 katına kadar normal sayılıyor dedi.. ama benimle aynı değerde çıkan bazı arkadaşların dr ları 100 lğk istedi...

ayrıca meyvelerden en çok yükselten karpuz kavun kiraz ve kayısı

olamaazzz en sevdiklerimm bunlar :sinifsinif:dediğin gibi oluyor galiba meyveyi çok yiyorum ben demekki tadında bırakmam lazım ozaman normale iner inşallahkaydirigubbakcemile5

pekı 50 gr yukleme de kac cıkması gerekıyor sınır ne merak ettımde bende salı gunu yapcam

galiba 135-140 olması gerekiyormuş canım

canim insallah sorun cikmaz sen sekerli seylere yeme dikkat et bakalim.
baklaim ben 8 de gitcem daha seker icin randevu alcak bilmem o ne zaman olur

100 lük için şimdiden başarılar dilerim biraz sıkıcı bir süreç aç kalıyor bol bol şeker içiyorsun geçen sene bu zamanlar 50 liğim yüksek çıktığı için bende yaptırmıştım ne olursa olsun çıkarıyım deme çünkü başka zaman tekrar çağırıyorlar. çok erken gitki öğlene işin bitsin. benim 100 lükte yüksek çıktı dahiliyeyede gittim ama dr çok yüksek değil sadece dikkat et yeter sakın çok kısma bebeğin herşeye ihdiyacı var sadece abartma dedi. gebeliği takip eden dr um ise çok sıkıştırmıştı. benim değer sınırdaydı o yüzden çok baskı yapmadılar. benim sana tavsiyem herzamanki gibi beslenmeye devam edip şekerine baktır 3-5 gün dikkat edip şeker az çıktı diyip sevinme çünkü bu kendini kandırmak olur. gebeliğin boyunca dikkat etmen gereken bi durum olursa hiç üzülme hepsinin çaresi var.

selam kızlar
Perşembe günü bana 50 gr şeker yüklemesi yapıldı ve açlık şekerim 100 glikozdan sonra 180 çıktı :gitme:çok yüksek bir değer napıcam ben şimdi varmı aynı şeyle karşılaşan şimdiden çayda şekeri kestim tatlıyı kestim zaten pek yemiyodum ama artık hiç yemiyorum ne yiyip ne içiyosunuz paylaşırmısınızz mafoldumben pazartesi 100 gr yükleme yapılcak yine yüksek çıkarsa dahiliyeye göndercem dedi doktor çokmu kötü durumdayım ben endişeleniyorum bebeğim içinnn :gitme:

Benimde hamilelik sekerim yuksek cikmisti ve ben her ogunden sonra sekerimi olcuyordum.Maalesef cok kotu bi duygu heleki hamileyken heleki yazin.Ben yememe cok dikkat etmistim.Doktorum diyetisyene gondermisti zaten heryedigimin seydeki total karbonhidrati hesapliyordum.besinlerin kalorisi degilde total karbonhidratina bakmak gerekiyor.bana diyetisyen bi suru biseler vermisti ona gore takip ediyordum.En kotusude ruyalarimda surekli cikolata yiyordum:) Ama hersey meleklerimiz icin herseye katlaniyoruz cok sukur saglikla dunyaya geldi oglum.En guzel yani hamileligim boyunca hemen hemen hic extra kilo almadim bebek agirligindan baska:)zaten dogumdan sonrada eski kiloma dondum.
Bende cok okudum pek cok kisinin ilk yuklemesi yuksek ikincisi dusuk cikiyomus insallah seninkide oyle cikar canim:)Hersey meleklerimiz icin canini SIkma:)Hepsi gelip geciyor.....Kolay hamilelikler dilerim....

Sevgiler.....

100 lük için şimdiden başarılar dilerim biraz sıkıcı bir süreç aç kalıyor bol bol şeker içiyorsun geçen sene bu zamanlar 50 liğim yüksek çıktığı için bende yaptırmıştım ne olursa olsun çıkarıyım deme çünkü başka zaman tekrar çağırıyorlar. çok erken gitki öğlene işin bitsin. benim 100 lükte yüksek çıktı dahiliyeyede gittim ama dr çok yüksek değil sadece dikkat et yeter sakın çok kısma bebeğin herşeye ihdiyacı var sadece abartma dedi. gebeliği takip eden dr um ise çok sıkıştırmıştı. benim değer sınırdaydı o yüzden çok baskı yapmadılar. benim sana tavsiyem herzamanki gibi beslenmeye devam edip şekerine baktır 3-5 gün dikkat edip şeker az çıktı diyip sevinme çünkü bu kendini kandırmak olur. gebeliğin boyunca dikkat etmen gereken bi durum olursa hiç üzülme hepsinin çaresi var.
inş.çıkarmam ilk seferinde pek zorlanmadım ama bakalım bu sefer nolcak herşeyden kararınca yemek gerekiyor zor olcak ama alışcaz hem kendi sağlım hemde bebeğim için yerimseniben

inş. 100 lüğün sonucu iyi cıkar siz genede dikkat edin.. Allah yardımcınız olsun..
inş. canım aminn
Benimde hamilelik sekerim yuksek cikmisti ve ben her ogunden sonra sekerimi olcuyordum.Maalesef cok kotu bi duygu heleki hamileyken heleki yazin.Ben yememe cok dikkat etmistim.Doktorum diyetisyene gondermisti zaten heryedigimin seydeki total karbonhidrati hesapliyordum.besinlerin kalorisi degilde total karbonhidratina bakmak gerekiyor.bana diyetisyen bi suru biseler vermisti ona gore takip ediyordum.En kotusude ruyalarimda surekli cikolata yiyordum:) Ama hersey meleklerimiz icin herseye katlaniyoruz cok sukur saglikla dunyaya geldi oglum.En guzel yani hamileligim boyunca hemen hemen hic extra kilo almadim bebek agirligindan baska:)zaten dogumdan sonrada eski kiloma dondum.
Bende cok okudum pek cok kisinin ilk yuklemesi yuksek ikincisi dusuk cikiyomus insallah seninkide oyle cikar canim:)Hersey meleklerimiz icin canini SIkma:)Hepsi gelip geciyor.....Kolay hamilelikler dilerim....

Sevgiler.....
nasıl ölçüyordun bi cihazı filanmı var bende alsam CADIARZU gerçektende en zoru çikolataya veda etmek olucak :sinifsinif:ben çok kilo aldım yaa hiç kendime hakim olamadım muhtemelen bundan çıktı şeker ama şimdiden sonra dikkat etmeliyim artık inş. benimde 2.yüklemede düşük çıkar çok sağol iyi dileklerin için

canim insallah sorun cikmaz sen sekerli seylere yeme dikkat et bakalim.
baklaim ben 8 de gitcem daha seker icin randevu alcak bilmem o ne zaman olur

inşallah canım umarım senin iyi çıkar şekerin

Merhaba,
Benim de 50.lik yüklemede 165 çıktı çok panik oldum ve 3 gün kadar yediklerime dikkat ettim ve bol bol yürüdüm.c.tesi günü 100.lük yüklemeyi yaptırdım değerim düşük çıktı yani boşuna strese girme canım herşeyin çaresi var eğer değerin 100.lükte de yüksek çıkarsa sana tavsiyem hergün aksatmadan yürüyüş yap yürüyüş şekeri çok güzel dengeliyor.
Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.

mrb river
benimde 50lik şekerim yüksek çıktı 155
ve 100 lük yapıcalk perşembe günü
doktorum diyet verdi onu yapıyorum şimdi
inşallah düşük çıkar 100lük ikimzinde

mrb river
benimde 50lik şekerim yüksek çıktı 155
ve 100 lük yapıcalk perşembe günü
doktorum diyet verdi onu yapıyorum şimdi
inşallah düşük çıkar 100lük ikimzinde
İnşallah canım bana bi diyet vermedi doktor ama ben dikkat ediyorum yediklerime biraz inş. düşük çıkar ikimizinde aminn olumunekankayizsmile

Merhaba,
Benim de 50.lik yüklemede 165 çıktı çok panik oldum ve 3 gün kadar yediklerime dikkat ettim ve bol bol yürüdüm.c.tesi günü 100.lük yüklemeyi yaptırdım değerim düşük çıktı yani boşuna strese girme canım herşeyin çaresi var eğer değerin 100.lükte de yüksek çıkarsa sana tavsiyem hergün aksatmadan yürüyüş yap yürüyüş şekeri çok güzel dengeliyor.
Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.
çok fazlada yürüyüş yapmıyordum aslında ama bu tavsiyeni aldım artık bol bol yürürüm canım sağol aminn duaların için :1hug:

seker olcme aletleri var kucuk eminim artik heryerde satiliyordur turkiye de de.insallah 100 luk dusuk cikar hic bunlara gerek duymazsin:)bende cok yuruyus yaptim kesinlikle yuruyus cok cok onemli.ben bi de dogum yapacagim gune kadar calismistim yani istemesemde cok hareket ediyordum bide aksam eve geldikten sonra esim zorla yuruyuse cikarirdi:)azap gibi gelirdi ama hersey meleklerimiz icin napalim:)...

canım bence de üzülme..geçen yaz dondurmaya hasret kalmıştım,benim de şekerim yüksekti..,meğer çok tatlı bi kızım olcakmışkaydirigubbakcemile3
azcık dikkat edince düşüyo..düştü diye sevinip azcık yedin mi hemen yine yükseliyo..doktorum bana diyet uygulatmıştı..diyet listesi iste bence..

seker olcme aletleri var kucuk eminim artik heryerde satiliyordur turkiye de de.insallah 100 luk dusuk cikar hic bunlara gerek duymazsin:)bende cok yuruyus yaptim kesinlikle yuruyus cok cok onemli.ben bi de dogum yapacagim gune kadar calismistim yani istemesemde cok hareket ediyordum bide aksam eve geldikten sonra esim zorla yuruyuse cikarirdi:)azap gibi gelirdi ama hersey meleklerimiz icin napalim:)...
Bi araştırma yapayım bakim şu aletle ilgili...bende yürüyüşleri arttırayım bide inş. düşük çıkarda gerek kalmaz o alete
canım bence de üzülme..geçen yaz dondurmaya hasret kalmıştım,benim de şekerim yüksekti..,meğer çok tatlı bi kızım olcakmışkaydirigubbakcemile3
azcık dikkat edince düşüyo..düştü diye sevinip azcık yedin mi hemen yine yükseliyo..doktorum bana diyet uygulatmıştı..diyet listesi iste bence..
dondurma yedim 1-2 gün önce dayanamadım eşimde kıyamadı genede almış getirmiş bilmiyorumkismile ama eskisi gibi sık yemem artık bi diyet listesi isteyeyim en iyisi bende kaydirigubbakcemile5 inş. benimde seninki gibi tatlı bi kızım olur :kedi:

Back
X