sekerin diyet güncesi :))

drseker

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
1
0
16
Bursa
merhaba bayanlar ben de karatay diyetine başlıyorum uzun süredir pilates ve hidrolik fitness yaptım ama yediklerime dikkat etmediğim için vermem gereken kilo 5 iken 13 oldu :(( sınavlar stress adet düzensizlikleri derken şiştim kötü olan şey ise az bir kilonuz da olsa etraftaki insanlar gerçekten psikolojinizi bozup bunu siz de takıntı halıne getırıyorlar ben de de öyleydi başta strese girdikçe böyle oldu :(( açıkçası insanların yanaklarımı sıkmasından ve şişman diye laf vurmalarından sıkıldım :(( artık istediğim elbiseyi alıp giymek istiyorumm :( o yüzden ben de burdayım bana yardımcı olursanız fikirlerinizi bildirirseniz çok sevinirim :))

merhaba canım hep sınav stersi yüzünden böyleyiz sıkma canını birlikte verelim kiloları yediklerini yaz ve kendinden bahset kaç yaşındasın :16::16:

sizinle birşeyler paylaşmak istedim.annem karataya bu hafta beşledı bakalım ne olacak bende diyetisyene gittim geçen hafta 3,700gr verdim bu hafta 700gr verdim sadece bakalım bu hafta ne olacak cuma günü gidecem doktora.doktor çok kızdı az vermişim diye bu hafta iyi olur inşallah.

sizinle birşeyler paylaşmak istedim.annem karataya bu hafta beşledı bakalım ne olacak bende diyetisyene gittim geçen hafta 3,700gr verdim bu hafta 700gr verdim sadece bakalım bu hafta ne olacak cuma günü gidecem doktora.doktor çok kızdı az vermişim diye bu hafta iyi olur inşallah.

canım listeni paylaşırmısın bide hangi saatlerde yemeni tavsiye etti :16::16:

canım listeni paylaşırmısın bide hangi saatlerde yemeni tavsiye etti :16::16:

haftalık veriyor listeyi bu hafta kahvaltıda nesle nesfit 3 kaşık her sabah nane ve maydonoz her hafta var,öğlen zeytin yağlı kereviz ayran salata,akşam 5 kaşık zeytinyağlı prasa 1 dilim ekmek aralardada her hafta değişiyor bitki çayları var bu haftaki sabah aç karnınaki çayım doğadan kayısılı form çayı.aralarda meyve ve bu verdiği bitki çaylarını içiyorum ve 10 tane badem var.bu kadar ama sıfır tuz.

haftalık veriyor listeyi bu hafta kahvaltıda nesle nesfit 3 kaşık her sabah nane ve maydonoz her hafta var,öğlen zeytin yağlı kereviz ayran salata,akşam 5 kaşık zeytinyağlı prasa 1 dilim ekmek aralardada her hafta değişiyor bitki çayları var bu haftaki sabah aç karnınaki çayım doğadan kayısılı form çayı.aralarda meyve ve bu verdiği bitki çaylarını içiyorum ve 10 tane badem var.bu kadar ama sıfır tuz.

hımmm demek aç karnına bitki çayı öneriyor bunu bende uygulamalıyım
bu arada bende sabahlar nesfit yediğimde daha hızlı kilo verdiğimi gördüm.
kaç kilo ile başladın canım şu an nasıl gidiyor

hımmm demek aç karnına bitki çayı öneriyor bunu bende uygulamalıyım
bu arada bende sabahlar nesfit yediğimde daha hızlı kilo verdiğimi gördüm.
kaç kilo ile başladın canım şu an nasıl gidiyor

valla nesfit işe yarayacakmı bilmiyorum tartılınca ortaya çıkacak ama şuna inan ki yemeklerim çok kötü hiç tuz yok onun için nesfit bana çok güzel geliyor zatende güzelde.ama şu kilo meselesine gelirsek onu sana daha sonra yazayım canım olurmu ama ama kilom gazla yani anlayacağın 10 15 kilo verecek değilim daha fazlayım 2 haftada 4.400gr olduinşallah devamı olur doktoela konuştum haftada değilde 10 de bir gidecem artık malum parası fazla.merak ettiğin şeyler olursa yaz cevaplarım sana.sen yapıyorsun şimdi ne kadar verdin.:34:

valla nesfit işe yarayacakmı bilmiyorum tartılınca ortaya çıkacak ama şuna inan ki yemeklerim çok kötü hiç tuz yok onun için nesfit bana çok güzel geliyor zatende güzelde.ama şu kilo meselesine gelirsek onu sana daha sonra yazayım canım olurmu ama ama kilom gazla yani anlayacağın 10 15 kilo verecek değilim daha fazlayım 2 haftada 4.400gr olduinşallah devamı olur doktoela konuştum haftada değilde 10 de bir gidecem artık malum parası fazla.merak ettiğin şeyler olursa yaz cevaplarım sana.sen yapıyorsun şimdi ne kadar verdin.:34:

canım çok güzel 2 haftada tebrik ediyorum:16::16::16::16:

ben yeni üyeyim konuşmanız dikkatimi çekti bencede talhagizem seni tebrik ediyorum bende diyetteyim bende sohbetinize dahil olmak isterim.

Back
X