Sekiz aylık bebekle Karadeniz gezisi??

Dilruba2387

Rabbime sonsuz şükür ki seni bana verdi..ipeğimmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
226
73
18
37
Merhaba arkadaşlar.bayram tatilinde tatile çıkmak istiyoruz.fakat Deniz tatili istemiyoruz .eşim de bende suyu sevmiyoruz.karadeniz tarafını hiç görmedim .merak ediyorum.ama sekşz aylık bebeğimiz var.oraları bilenler ya da Bebek'le bu tür gezilere giden arkadaşlar çok mu zor olur.yollar çok mu kötü.hava soğuk olur mu acaba rast edebilir miyiz ?kendi arabamızla gideceğiz Trabzon bulunduğumuz ile yedi sekiz saatlik mesafede.çocukla zor olur diyenler var .biliyorum çok rahat edemeyiz .ama Bi hava değişikliği içün bile olsa il değiştirmek istiyoruz bir kaç günlüğüne .ben çok bunaldım doğumdan sonra hep evdeyim.eşimin de işle ilgili problemleri var bir daha izin alamayabilir bir kaç sene.yani bu bizim için bir şans.yalnız yek aklımı kurcalayan bebeğim.çok huysuzluk yapıyor uslu bir Bebek de değil.ama ben risk almak istiyorum hem ona da Bi değişiklik olur çocuk açılır diye düşündüm .tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yaylalar oldukça soğuk oluyor oksijen oranından dolayıda bebek hasta olabilir
Oralara çıkmadan şehri gezecekseniz neden olmasın

Sümelaya, Aydere çıkmadıktan sonra Karadeniz gezisinin bir anlamı olmaz, şuan baya serin burası
Peki çocuğa kazak mont giydirecek kadar mı soğuk.hasta olur mu bebeğim acaba.bir de araç çıkıyor mu gezilecek yerlere .biliuorsunuz oraları sanırım o yüzden bu kadar soru sordum :)

5 aylik bebegimle fransaya gittim.

Buralara nazaran bayagi soguktu ama birsey olmadi bebegime.

Yaniniza bol bol kalin seyler alın.

Terleyince cikartip serin yerlerde giydirecegin hirkalar alin.

Birde arabada terleyince sirtina koyacak penye bezler dikin.

Yaniniza calpol falan alin olurda ateslenirse diye.

Emziriyorsaniz emzirme onlugu alin. Araba sizin nasil olsa icinde onlukle emzirirsiniz.

Benim bebegim arabayla yolculuk yapacagimiz esnada hep uyudu mesela.

Bebekler gezmeyi severler daha uslu oluyorlar evdekinden.

Bence gidin. Hem bebeginiz hem siz acilirsiniz.

Onlem aldiktan sonra cok zor olmuyor.

Peki çocuğa kazak mont giydirecek kadar mı soğuk.hasta olur mu bebeğim acaba.bir de araç çıkıyor mu gezilecek yerlere .biliuorsunuz oraları sanırım o yüzden bu kadar soru sordum :)
Öyle aşırı soğuk değil ama gene de serin , Aydere falan arabayla çıkılıyor , sümelaya da çıkılıyor ama belli bir yere kadar arabayla gidip ordan yürümek daha eğlenceli , Uzungöl'ü unutmuşum bu arada , orası da eşsiz güzel , iyi tatiller dilerim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…