sekizinci haftada ikizleriniz kaç mm di

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
8+0 haftalığız doktora gttm birinin 16,47mm diğerinin ise 17,02 mm sizce normal mi

normal bence benim bir hafta arayla gelişiyorlar 6+3 de 6,1 mm 7+4 olan 12,6 mm imiş. 7+2 de gitmiştim doktora büyük olan için çok iyi demişti küçük olan düşer muhtemelen demişti ama 11. haftada ikiside hala devam ediyordu ve küçük olan normalden sadece 3 gün gerideydi artık başka doktora gidiyorum ve ikisi de normal görünüyor dedi. 11. haftada küçük olan 31mm büyük olan 42 mm idi.

Teşekkür ederm cm falan yazanlar oluyor ya mm küçük kalıyor korktum bu haftalarda normal ozaman

baktığın zaman seninkiler de 2 cmye yakın zaten canım belli zamana kadar cm yerine mm kullanıyorlar

7+3 te 1.24 cmmiş benim tabi diğeri de 7+1 di o zaman ve 1.02 cmmiş :)
10+2de de 3.36 cm
en son 14+3 te gitmişim,onda da 8.52cmmiş :)

7+3 te 1.24 cmmiş benim tabi diğeri de 7+1 di o zaman ve 1.02 cmmiş :)
10+2de de 3.36 cm
en son 14+3 te gitmişim,onda da 8.52cmmiş :)
Benmkiler neden mm oluyorki sizinkinden çokmu minik

mm olarak değil cm olarak yazıyo bizim kağıtlarda,mmye çevirebilirsin,bişey farketmez ki :)

mm olarak değil cm olarak yazıyo bizim kağıtlarda,mmye çevirebilirsin,bişey farketmez ki :)
Aynı sayılır ozaman sorun olsa doktor söylerdi değlmi normal dedi

yarın adet gunum sımdı sarı akıntım geldı yarın adet olcaksam bu sıvının gelmesı normalmı yoksa hamılelık belırtısımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…