- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Masa, servis diyerek başlar bu işler.
Sonra diğer personeli gönderirler,
Her iş sana kalır.
Naçizane fikrim sen reddet.
Kesinlikle reddet asgari ucretle tum isi size yaptrcaklarMerhaba arkadaslar
Bir yerle gorustum sekreterlik icin. Ptesi olumlu ya da olumsuz haber vericekler. Haftanin 6 gunu asgari ucret ve yol parasi vericekler. Yalniz gorusmedeki bayan patronun masasini da siz sileceksiniz dedi. Dolaplarini fln siz duzelticeksiniz dedi. Ofiste yemek ve temizlige bakan bi bayan var ancak cok yogun oluyomus. Ayrica tum patronlar geldiginde de yemek servisini hizmetli degil ben yapacakmisim. Boyle bi hizmetli personel varken benden istenmesi sacma geldi. Sizce abartiyor muyum? Beni ararlarsa olumlu mu bakayim yoksa red mi edeyim?
Cok kararsizim fikir verirseniz sevinirim
Bizim sekreterimizde böyle islere el atardi. Genel temizligi tabi bir firma yapardi ama özel günlerde serviste felan yardim ederdi. Ben garipsemedim. Ama bu is yerden is yere farklidir. Isin icine giripde bakabilirsiniz. Yok olmadi cikarsiniz yine. Veya istemiyorsaniz su bu ise bakmama dersiniz.
Ama yemek ve temizlik yapan bir hizmetli var firmada. Sanki onun isleri bana yikilcak gibi hissettim. Garip geldi
Ama yemek ve temizlik yapan bir hizmetli var firmada. Sanki onun isleri bana yikilcak gibi hissettim. Garip geldi
Patronum masasını silme işi okey çünkü temizlik personeli evrak düzenini karıştırıp gereksiz müdahale edebiliyor başımıza geldi. Ama yemek servisi falan bilemiyorum bana abest geldi başka personel varken. Hakkınızda hayırlısıMerhaba arkadaslar
Bir yerle gorustum sekreterlik icin. Ptesi olumlu ya da olumsuz haber vericekler. Haftanin 6 gunu asgari ucret ve yol parasi vericekler. Yalniz gorusmedeki bayan patronun masasini da siz sileceksiniz dedi. Dolaplarini fln siz duzelticeksiniz dedi. Ofiste yemek ve temizlige bakan bi bayan var ancak cok yogun oluyomus. Ayrica tum patronlar geldiginde de yemek servisini hizmetli degil ben yapacakmisim. Boyle bi hizmetli personel varken benden istenmesi sacma geldi. Sizce abartiyor muyum? Beni ararlarsa olumlu mu bakayim yoksa red mi edeyim?
Cok kararsizim fikir verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?