Laktobasillus nedir ve bunlar için doktor kontrolü sart midir kafama göre kullanmam mantikli mi bilemedim probiyotik olarak da kefir uygun olur mu?Vajinal floranın tekrar düzenlenmesi için vajinal probiyotikler veya ağızdan alınan laktobasillus içeren takviyeler faydalı olabilir.
Kasintim çok çok azaldı aslinda üçüncü günümdeyim ve soylediginiz gibi ilişki daha çok zarar veriyor sanirim cunku boyle bir acı yok yaniKefir kullanın ama doktorun verdiği ilacı bitirin tekrar kullanmak gerekebilir ilişki yaşamayın daha fazla zarar veriyor olabilir girdiğiniz iç çamaşırı pamuklu olsun krem vermişti bana doktor kaşıntı olsa iyi geliyordu
Benimki günlerce sürmüştü ah çok kötü inşallah geçer. Gerçekten çok zor biraz vücudunuzu düşünün mantarı geçmeyen bir üye vardı burda eziyet diyordu ilişkiyeKasintim çok çok azaldı aslinda üçüncü günümdeyim ve soylediginiz gibi ilişki daha çok zarar veriyor sanirim cunku boyle bir acı yok yani
Su an Exaygn750 ve bir tane 500luk hap kullanıyorum fitil 7 günlük hap 10 bakalım sonucunda ne olacak bir de probiyotik konusunu doktora sorayım tekrar kontrole gittiğimdeMantar varken acimasi normal. Agizdan alinan vajinal bolge icin ozel probiyotikleri oneririm. Oncesinde iyice tedavi olmaniz sart.
Benim neredeyse 1,5 senedir bu sekilde uzak mesafe iliskim oldugu icin cok fazla iliskiye giremiyorum fakat her defasinda aci cekiyordum zorlanıyordum bir sure en azindan az cok anlayabiliyorum bir de oyle bir illet ki hemen tekrar olusabiliyor. O uye adina da uzuldumBenimki günlerce sürmüştü ah çok kötü inşallah geçer. Gerçekten çok zor biraz vücudunuzu düşünün mantarı geçmeyen bir üye vardı burda eziyet diyordu ilişkiye
Probiyotik ile beraber bağışıklık sistemi için de birşeyler yapın.Benim neredeyse 1,5 senedir bu sekilde uzak mesafe iliskim oldugu icin cok fazla iliskiye giremiyorum fakat her defasinda aci cekiyordum zorlanıyordum bir sure en azindan az cok anlayabiliyorum bir de oyle bir illet ki hemen tekrar olusabiliyor. O uye adina da uzuldum
Fazla kilolarım var aslında beslenmem de bayagi kotu belki yeme bozuklugum bile olabilir beslenmeme de dikkat edersem ozellikle seker. Daha hızlı ve etkili sonuc alabilirim gibiProbiyotik ile beraber bağışıklık sistemi için de birşeyler yapın.
Bundan sonra daha dikkatli olursanız geçer inşallahFazla kilolarım var aslında beslenmem de bayagi kotu belki yeme bozuklugum bile olabilir beslenmeme de dikkat edersem ozellikle seker. Daha hızlı ve etkili sonuc alabilirim gibi
Mantariniz yoksa belki farkli bir durum vardir saglik bu sonucta bence onemseyin derim. Kendinizi de kasiyor olabilirsiniz belki ya da yeteri kadar gevsemiyor islanmiyor da olabilirsiniz ya da cinsel organ uyusmazligi da olabilir bilemedimBende de acı oluyor her seferinde, kaç doktora sordum bilemediler, bir sorunum da yok. Ama hayatımı kötü anlamda etkilemediği için pek takmıyorum.
Yok hiçbir değil. Başlarda korkmuştum ama doktora gittim hatta smear testi bile almışlardı şüphelenip ama hiçbiri çıkmadı çok şükür. Yapım böyle herhalde.Mantariniz yoksa belki farkli bir durum vardir saglik bu sonucta bence onemseyin derim. Kendinizi de kasiyor olabilirsiniz belki ya da yeteri kadar gevsemiyor islanmiyor da olabilirsiniz ya da cinsel organ uyusmazligi da olabilir bilemedim
Bilemedim umarim duzelirYok hiçbir değil. Başlarda korkmuştum ama doktora gittim hatta smear testi bile almışlardı şüphelenip ama hiçbiri çıkmadı çok şükür. Yapım böyle herhalde.
Teşekkürler. Benim yazma amacım sizde de devam ederse belki sorununuz yapısaldır diye ))Bilemedim umarim duzelir
Yapisal gibi bir durum olabilir mi emin değilim ama umarım öyle değildir cunku beni yipratiyor bir noktada yine de tesekkur ediyorummTeşekkürler. Benim yazma amacım sizde de devam ederse belki sorununuz yapısaldır diye ))
Araştırın googledenLaktobasillus nedir ve bunlar için doktor kontrolü sart midir kafama göre kullanmam mantikli mi bilemedim probiyotik olarak da kefir uygun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?