Seks esnasında çok canım acıyor?

Huisakura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
17
4
1
20
Merhaba, ben 2 seneye yakındır cinsel birlikteliğe sahibim fakat düzenli değil bekarım. Ama aynı insanla her neyse iliskinin başlarında yine biraz acı hissediyordum fakat biz sevgilimin penisinde aşağı doğru eğrilik olmasina bagliyorduk. Canım acıdığı için hem de bu konuda biraz ozguven problemi oldugu icin ameliyat oldu ve başarılı geçti fakat benim acilarim daha da artmaya başladı bunun sebebini de ciddi anlamda artan mantar enfeksiyonuna bağlıyorum çünkü kendimi kasan bir insan değilim aksine canımın aciyacagini bilmeme rağmen kasmamaya calisiyorum boyle olmasi hem aci cekmem hem de pek bir şey hissedememem hem sevgilimi hem de beni uzuyor (o zevk alıyor) mantar enfeksiyonu disinda neden aci cekiyorum acaba bunu yaşayan var mi? Islanmak konusunda hiçbir sıkıntım yok inanın selale tabiri caizse fakat mantardan dolayi sanki o kadar da ıslak değilmiş gibi hissediyorum (mantar düzeyi baya katı bolunmeyecek kivamda bir akinti su an fitil ve hap kullanıyorum 3 gundur) yanma da yasıyorum hem sonrası hem tuvalete ciktigimda iliski sonrasi

Vajinal floranın tekrar düzenlenmesi için vajinal probiyotikler veya ağızdan alınan laktobasillus içeren takviyeler faydalı olabilir.
Laktobasillus nedir ve bunlar için doktor kontrolü sart midir kafama göre kullanmam mantikli mi bilemedim probiyotik olarak da kefir uygun olur mu?

Kefir kullanın ama doktorun verdiği ilacı bitirin tekrar kullanmak gerekebilir ilişki yaşamayın daha fazla zarar veriyor olabilir girdiğiniz iç çamaşırı pamuklu olsun krem vermişti bana doktor kaşıntı olsa iyi geliyordu

Mantar varken acimasi normal. Agizdan alinan vajinal bolge icin ozel probiyotikleri oneririm. Oncesinde iyice tedavi olmaniz sart.

Kefir kullanın ama doktorun verdiği ilacı bitirin tekrar kullanmak gerekebilir ilişki yaşamayın daha fazla zarar veriyor olabilir girdiğiniz iç çamaşırı pamuklu olsun krem vermişti bana doktor kaşıntı olsa iyi geliyordu
Kasintim çok çok azaldı aslinda üçüncü günümdeyim ve soylediginiz gibi ilişki daha çok zarar veriyor sanirim cunku boyle bir acı yok yani 🫠

Kasintim çok çok azaldı aslinda üçüncü günümdeyim ve soylediginiz gibi ilişki daha çok zarar veriyor sanirim cunku boyle bir acı yok yani 🫠
Benimki günlerce sürmüştü ah çok kötü inşallah geçer. Gerçekten çok zor biraz vücudunuzu düşünün mantarı geçmeyen bir üye vardı burda eziyet diyordu ilişkiye

Mantar varken acimasi normal. Agizdan alinan vajinal bolge icin ozel probiyotikleri oneririm. Oncesinde iyice tedavi olmaniz sart.
Su an Exaygn750 ve bir tane 500luk hap kullanıyorum fitil 7 günlük hap 10 bakalım sonucunda ne olacak bir de probiyotik konusunu doktora sorayım tekrar kontrole gittiğimde

Benimki günlerce sürmüştü ah çok kötü inşallah geçer. Gerçekten çok zor biraz vücudunuzu düşünün mantarı geçmeyen bir üye vardı burda eziyet diyordu ilişkiye
Benim neredeyse 1,5 senedir bu sekilde uzak mesafe iliskim oldugu icin cok fazla iliskiye giremiyorum fakat her defasinda aci cekiyordum zorlanıyordum bir sure en azindan az cok anlayabiliyorum bir de oyle bir illet ki hemen tekrar olusabiliyor. O uye adina da uzuldum 🥲

Benim neredeyse 1,5 senedir bu sekilde uzak mesafe iliskim oldugu icin cok fazla iliskiye giremiyorum fakat her defasinda aci cekiyordum zorlanıyordum bir sure en azindan az cok anlayabiliyorum bir de oyle bir illet ki hemen tekrar olusabiliyor. O uye adina da uzuldum 🥲
Probiyotik ile beraber bağışıklık sistemi için de birşeyler yapın.

Bende de acı oluyor her seferinde, kaç doktora sordum bilemediler, bir sorunum da yok. Ama hayatımı kötü anlamda etkilemediği için pek takmıyorum.

Bende de acı oluyor her seferinde, kaç doktora sordum bilemediler, bir sorunum da yok. Ama hayatımı kötü anlamda etkilemediği için pek takmıyorum.
Mantariniz yoksa belki farkli bir durum vardir saglik bu sonucta bence onemseyin derim. Kendinizi de kasiyor olabilirsiniz belki ya da yeteri kadar gevsemiyor islanmiyor da olabilirsiniz ya da cinsel organ uyusmazligi da olabilir bilemedim

Mantariniz yoksa belki farkli bir durum vardir saglik bu sonucta bence onemseyin derim. Kendinizi de kasiyor olabilirsiniz belki ya da yeteri kadar gevsemiyor islanmiyor da olabilirsiniz ya da cinsel organ uyusmazligi da olabilir bilemedim
Yok hiçbir değil. Başlarda korkmuştum ama doktora gittim hatta smear testi bile almışlardı şüphelenip ama hiçbiri çıkmadı çok şükür. Yapım böyle herhalde.

Back
X