- 30 Nisan 2025
- 17
- 4
- 1
- 20
Merhaba, ben 2 seneye yakındır cinsel birlikteliğe sahibim fakat düzenli değil bekarım. Ama aynı insanla her neyse iliskinin başlarında yine biraz acı hissediyordum fakat biz sevgilimin penisinde aşağı doğru eğrilik olmasina bagliyorduk. Canım acıdığı için hem de bu konuda biraz ozguven problemi oldugu icin ameliyat oldu ve başarılı geçti fakat benim acilarim daha da artmaya başladı bunun sebebini de ciddi anlamda artan mantar enfeksiyonuna bağlıyorum çünkü kendimi kasan bir insan değilim aksine canımın aciyacagini bilmeme rağmen kasmamaya calisiyorum boyle olmasi hem aci cekmem hem de pek bir şey hissedememem hem sevgilimi hem de beni uzuyor (o zevk alıyor) mantar enfeksiyonu disinda neden aci cekiyorum acaba bunu yaşayan var mi? Islanmak konusunda hiçbir sıkıntım yok inanın selale tabiri caizse fakat mantardan dolayi sanki o kadar da ıslak değilmiş gibi hissediyorum (mantar düzeyi baya katı bolunmeyecek kivamda bir akinti su an fitil ve hap kullanıyorum 3 gundur) yanma da yasıyorum hem sonrası hem tuvalete ciktigimda iliski sonrasi