Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - PijamalarSeksi elbiseler
Arkadaşım çamaşır markası tavsiyesi istiyorsun onu anlıyorum da eşlerimizin hoşuna giden çamaşır ve külotları niye istiyorsun onu anlamadım. Kaliteli marka sorarsın modelini sen bakar beğenirsin veya eşinle birlikte seçersin. Millet neden burda özelini paylaşsın ki. Doğru söyle yoksa mahmut abi misin
Arkadaşım çamaşır markası tavsiyesi istiyorsun onu anlıyorum da eşlerimizin hoşuna giden çamaşır ve külotları niye istiyorsun onu anlamadım. Kaliteli marka sorarsın modelini sen bakar beğenirsin veya eşinle birlikte seçersin. Millet neden burda özelini paylaşsın ki. Doğru söyle yoksa mahmut abi misin