- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Deniz M Gunes
-
Peki sevgili müdirem :)Lütfen haber paylaşırken kaynak linkimizi ekleyelim ve mutlaka haberin içeriğini de girelim.
Peki asfalt altlarına bombalar döşendiğini bildikleri halde susanlara soruşturma açılacak mı?
Çözüme zarar gelmesin diye susanlara
http://odatv.com/vid_video.php?id=8DC41
video bir itiraf...
Kılıçdaroğlu bu canım ne dediğini bilmiyorkii.. bak geçen adli tatilde şehitler var açılışında göbekler atılıyor ve buda alkış tutuyor fevzioğlu, kılıçdaroğlu neymiş kutluyorlar ama burada çalgısız düğünsüz abdullah gül oğlunu evlendiriyor topa diktiler nasıl yaparmışta nasıl izin verirlermişte ama bunları gözleri görmez ha görürlerde işlerine gelmez..taabiii teröristle bir zaten DİKTATÖR CUMHURBAŞKANI!!!
HEY ALLAH ım her konuyu maskeli teröristi bile cumhurbaşkanına getirebilmek pess!!!
Eki Görüntüle 1628267
AMAAA şunuda yazmadan geçemicemm erdoğanında var bu tarz söylemlerii ve bu siyasetçiler bazen ne dediklerini bilmiyorlarr..taabiii teröristle bir zaten DİKTATÖR CUMHURBAŞKANI!!!
HEY ALLAH ım her konuyu maskeli teröristi bile cumhurbaşkanına getirebilmek pess!!!
Eki Görüntüle 1628267
pelin'im yamacıma gel:) kaç senedir dilimde tüy bitti tüy, topiklerin dili olsa da konuşsa, vekiller, partiler bundan 3-4 seçim önce dokunulmazlıkları kaldıracağız diyorlardı, hiçbirinden hiçbir icraat göremedim, vekil senin benim gibi halktan, halk seçti diye oradalar, dokunulmazlıkta nedir?isabetli bir karar olmus. Dokunulmazliklarin tumu kalkmali hic adil degil. Yaptiklari hersey yanlarina kar kalyor. Boyle bi donemde insanlari sakinlestirmeye calisacaklarina galyana getiriyorlar birde.
Ahh mune ahhh yanlislarda neden israrli olunur bilmioyorum. yani milletvekili olmasi onu senden benden farkli muamele gormesine srbepmidir yani. Pastaneden baklava calan coxuk bile yargilanirken bu ulkede milletvekillerinn hic bi sekilde yargilanmamasi kanima dokunuor zoruma gidiyor, kabullenemiorum. Dogru er yada gec ortaya ceker adil bir duzendepelin'im yamacıma gel:) kaç senedir dilimde tüy bitti tüy, topiklerin dili olsa da konuşsa, vekiller, partiler bundan 3-4 seçim önce dokunulmazlıkları kaldıracağız diyorlardı, hiçbirinden hiçbir icraat göremedim, vekil senin benim gibi halktan, halk seçti diye oradalar, dokunulmazlıkta nedir?
Yeri geldiğinde yasalara aykırı tutumlarında aynı bizler gibi yargılanmalılar.
Dokunulmazlık diye birşey olmamalı, kaldırılmalı, kalksa hiçbiri vekillik sıfatıyla yasalara aykırı davranamaz ammaaa aynı zamanda korunup kollanmayacaklarda, yasalar önünde herkes eşittir ilkesi devreye girmeli.
Sonrasında aklanır amenna ama yargılanmalılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?