Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba arkadaşlar. Benim 22 kasım da transferim olmuştu. Bugün 11. günüm. Allah nasip ederse Cuma günü netice belli olacak. Çok merak ediyorum. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Belirtilerim de var ama olmadı henüz. Sizler ne durumdasınız.
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız ben 6 haftalık hamileyim benimde 11. günde öyle ağrılarım olmuştu normal yani korkma pozitif düşünmeye çalış iyi olsun inşallah sende hamilesindir trasferi olupda bekleyen baya arkadaşımız var hepinizin güzel haberleri gelir inşallah![]()
Sevtap cım teşekkür ederim. Ama ilk önce çok tebrik ederim seni. Hayırlı olsun . Ne mutlu sana, darsı da başımıza. a.s.:lepi:
zıgo test yapsak nasıl olur:) bıde yaptıgımızda bır cızgı net te dıgerı silik cıkarsa ne demek olur acaba
yaa neyse ben hamıleyım dıye alayım da moral olsun dımı ama:)
ya benden cok yogun akıntı gelıyo ama koyu renk deıl bembeyaz da deıl dr hersyı soruyorum ama artık bıkıcak benden yaa ben aydınlatrsanız sevınırım
Meraba arkadaşlar. Benim 22 kasım da transferim olmuştu. Bugün 11. günüm. Allah nasip ederse Cuma günü netice belli olacak. Çok merak ediyorum. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Belirtilerim de var ama olmadı henüz. Sizler ne durumdasınız.
Selamlar,
Kızlar benimde aralıgın 2 sinde transfer oldu..Şimdi ne kadar beklemem gerek ?![]()
bu arada benimde 29 kasımda transferim oldu.test günüm 11 aralık.
benimde hafif sancım oluyor ara ara ..
bakalım hayırlısı...beklemek çok zorrr....