• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam arkadaşlar..!!!!! Embriyo transferi olupta bekleyen var mı ?

mimader

mimader
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
55
0
86
Eskişehir
Meraba arkadaşlar. Benim 22 kasım da transferim olmuştu. Bugün 11. günüm. Allah nasip ederse Cuma günü netice belli olacak. Çok merak ediyorum. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Belirtilerim de var ama olmadı henüz. Sizler ne durumdasınız.

Meraba arkadaşlar. Benim 22 kasım da transferim olmuştu. Bugün 11. günüm. Allah nasip ederse Cuma günü netice belli olacak. Çok merak ediyorum. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Belirtilerim de var ama olmadı henüz. Sizler ne durumdasınız.

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız ben 6 haftalık hamileyim benimde 11. günde öyle ağrılarım olmuştu normal yani korkma pozitif düşünmeye çalış iyi olsun inşallah sende hamilesindir trasferi olupda bekleyen baya arkadaşımız var hepinizin güzel haberleri gelir inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

ben varım canım.benimde 11.günüm.yarın testimiz var.ama kahverengi akıntılarım var.çok korkuyorum.şu saatler bi geçse.adet belirtilerim yok ama.benim bu şekilde işte.allah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin.

zigo slm. sakın ümitsizliğe kapılma. Bu akıntıların normal olduğunu, normal renkte sürekli kanama olmadığı sürece problem olmadığını duymuştum ve birkaç yerde de okudum bunu. hiç beta hcg yaptırdın mı. ben merakıma yenik düşüp 8. günümde yaptırdım. üstelik sonucumda çok düşük çıktı. 3,6. düşük bi değerolduğunu biliyorum ama çıkmadık candan umut kesilmez deyip cumayı bekliyorum

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız ben 6 haftalık hamileyim benimde 11. günde öyle ağrılarım olmuştu normal yani korkma pozitif düşünmeye çalış iyi olsun inşallah sende hamilesindir trasferi olupda bekleyen baya arkadaşımız var hepinizin güzel haberleri gelir inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

Sevtap cım teşekkür ederim. Ama ilk önce çok tebrik ederim seni. Hayırlı olsun . Ne mutlu sana, darsı da başımıza. a.s.:lepi:

Sevtap cım teşekkür ederim. Ama ilk önce çok tebrik ederim seni. Hayırlı olsun . Ne mutlu sana, darsı da başımıza. a.s.:lepi:

çok teşekkür ederim seni ümitlendirmek istemiyorum ama benimde öyle ağrılarım olmuştu bende doktorma gittiğimde hamile olduğumu beeğin bana tutunmaya çalıştığı için öyle ağrılarım olduğunu söylemişti doktor inşallah seninde öyledir :nazar:

zıgo test yapsak nasıl olur:) bıde yaptıgımızda bır cızgı net te dıgerı silik cıkarsa ne demek olur acaba

ya hamilesin ya değilsin .. ne demek şimdi bu dedin dimi yerimseniben
evet , ya hamilesin , değilsen de o silik çizgi çatlatma iğnesi Hcg hormonu içerdiğinden ( BetaHcg de Hcg hormonuna bakıldığından ) yalancı bir hcg hormonu salınımı olduğu için o yüzden de olabilir . en güzeli 11. günündeysen Bhcg yaptır ya da 12. gününü bekle derim canım ben yerimseniben

yaa neyse ben hamıleyım dıye alayım da moral olsun dımı ama:)

sen bilirsin . bana dr.um 10.gün olmaz 11.gün yaptırabilirsin Bhcgyi demişti , zaten bende regl gibi kanama olunca yaptırmak zorunda kalmıştım ve Allahım herkese versin :Saruboceq: o güzel sonucu almıştım ..
inşallah size de aynısı olur :Saruboceq:

ya benden cok yogun akıntı gelıyo ama koyu renk deıl bembeyaz da deıl dr hersyı soruyorum ama artık bıkıcak benden yaa ben aydınlatrsanız sevınırım

saydam yani ;) normal , olurmuş , transfer sonrası sana kağıt vermediler mi ya da anlatmadılar mı ? genelde trans.den sonra bunlar yaşanır , normaldir . benim tedavi dönemimde de oluyordu , dr.um çok normal bir sürü yumurtayı uyardık büyüsünler diye , vücudun normain üstünde hormon alıyor , bunlar çok doğal demişti + hamileilkten de olabilir yerimseniben

merhaba canım benimde 24 kasımda transferim oldu bugün 9. günüm ama hiç bir belirti felan yok bende ilk 3 gün biraz kasık ağrısı oda tabii şiddetli değil ondan sonrada kesildi bende c.tesi kısmetse kan vereceğim bende meraktan sabırsızlanıyorum ama elden ne gelir bekledim bekleyeceğim hayırlısı inşallah bayrama 2 kat mutlulukla gireriz

meraba arkadaşlar bende sonuç bekliyorum yarın test günüm.içim içime sığmıyor.lütfen banada dua edin.rabbim herkese kendi katından hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

kızlar benımde transferımın 8 gunu ya bu zaman durdumu ne hıc gecmek bılmıyor cok daralıyorum yaaa gece hıc uyumadım daha 4 gun var nasıl gececek

Selamlar,

Kızlar benimde aralıgın 2 sinde transfer oldu..Şimdi ne kadar beklemem gerek ?:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar.benim bugün transferimin 12.günü.dün kahverengi akıntılarım başladı korktum ve test yaptırdım sonuç 37.32.şimdilik pozitif ama korkuyorum.yarın yine test yaptırcaz bakalım.ama hala o akıntı devam ediyo hemde bayağı yoğun.benim gibi akıntısı olan varmı acaba.

slm arkadaşlar.yazılarınızı okudum öncelikle allah hepinize hayırlısını versin.bizimde 25 kasım'da transfer oldu ve 8 aralıkta test yaptırcam.sabırsızlıkla bekliyoruz.benimde adet öncesi ağrıları gibi hafif ağrılarım var.cok merak ediyorum.

bu arada benimde 29 kasımda transferim oldu.test günüm 11 aralık.
benimde hafif sancım oluyor ara ara ..
bakalım hayırlısı...beklemek çok zorrr....

bu sürecte beklemek en zor olanı.ben de askerlerin gün saydığı gibi sayıyorum günlerimi hayırlısıyla 15 aralık belli olacak ama iki gündür halsizlik vardı,gerçi bayramın ilk günü hep ayaktaydım,onun dışında belli bi sey yok bende.

Back
X