selam arkadaşlar nerde yazacağımı bilemediğim için konuyu burda açmak istedim

ebuxsx81

allah ım sen onu koru....
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.581
0
116
İstanbul
canım arkadaşlarım ve sevgili anneler benim bi sıkıntım var
şöleki evliyim ve1 buçuk yaşında bebeğim var şimdi daha önceden çalışmış biri olarak evde durmak beni baya sıkıntıya soktu madii olarak manevi olarak da en çok. evde belkide takmamam gereken konulara takılıyorum aslıda burası tartışılır çünki kv.demlerle dublekste oturuyorum ve belli başlı sıkıntılarım var tabide .eşimlede konuşunca tartışmamız oluyor .
şimdi ben çalışmak isyiyorum fakat oğlumu düşünüyorum onu bırakacak yerim yok yuvayada vermek taraftarı değilim daha çok küçük
. acaba benimle aynı durumda olan kişiler varmı ne yaptınız anne ve kv. de hariç onları karıştırmıyorum.
bide mesela evden çalışmak dışında böle bişey düşündüm ben mesela börek kek kurabiye yapıp bi yere göndermek gibi nasıl olur bu konuda bilgisi olanlar varsada yazabilirmi yada böle bi işle ugraşan lütfen yardımlarını fikirlerinizi bekliyorm sevgiyle kalın

Çevrenizdeki iş yerleri ile anlaşıp ev yemekleri yapabilirsiniz bir çok iş yeri ev yemeklerini tercih ediyor pasta,börek yada mantı yaparak satabilirsiniz eğer evden çalışmak istiyorsanız.

Çevrenizdeki iş yerleri ile anlaşıp ev yemekleri yapabilirsiniz bir çok iş yeri ev yemeklerini tercih ediyor pasta,börek yada mantı yaparak satabilirsiniz eğer evden çalışmak istiyorsanız.

evet ama hangi iş yerleriyle anlaşılırki acaba bende bunu yapmayı düşünüyorum zaten:26:

Canimm bir kart yaptir kendine ve sirketlere gonder, bu arada da etrafina duyur. Bazi pastanelere en farkli kurabiyelerini uap gotur denesinler, ufaktan ufaktan baslarsin boylelikle...

evet ama hangi iş yerleriyle anlaşılırki acaba bende bunu yapmayı düşünüyorum zaten:26:

​Eşinize dostunuza söyleyin yada çevrenizde tanıdıgınız iş yeri varsa onlarada söyleyin bu işlerde duyurma önemlidir mutlaka geri dönüşler yapılır.

anladım kızlar o şekilde bir deneyeyim. yani mesela bir fırın da olsa olur değilmi eski mahallemizden bi iş yeri diyelim günlük 50 tane gül börekten başlasam süper olmazmı ama işte fırın ya mesela o yüzden kafam karışık kendileri yapar dye belkide.
ama genede fikrimi söliyeceğim. sonra sonra artar tutarsa.

el işi olarak bi bilgim yok canım pek anlamam genede sağolun kızlar yardımcı oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…