selam arkadaşlar

beys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
8
0
36
Ardahan
tüp bebek tedavisindeyim bu ikinci tedavim ve yarın sonuç test günüm arkadaşlar sonuç almaya yakın hamileliğe dair ne gibi belirtileriniz oldu bende hiç bir belirti yok hatta akıntım var ve aslında benim test günüm salı günü olmasına rağmen dr.um yarın cağardı belli olurmu 1 gün öncesi bilemiyorum.....

tüp bebek tedavisindeyim bu ikinci tedavim ve yarın sonuç test günüm arkadaşlar sonuç almaya yakın hamileliğe dair ne gibi belirtileriniz oldu bende hiç bir belirti yok hatta akıntım var ve aslında benim test günüm salı günü olmasına rağmen dr.um yarın cağardı belli olurmu 1 gün öncesi bilemiyorum.....

Pozitif sonuc alirsin insallah. Ben henuz hic yaptirmadim, uc hafta sonra ilk randevum var. Hayirlisi olsun , eminim hamilesindir. Burda okudugum kadariyla hamilelik belirtisi hic gormeyip te pozitif sonuc alan cok var. Iyi sanslar

inşllllllllllllllllllllll hamişsindir canımmmmmmmmmmmmmmmmmm .

tüp bebek tedavisindeyim bu ikinci tedavim ve yarın sonuç test günüm arkadaşlar sonuç almaya yakın hamileliğe dair ne gibi belirtileriniz oldu bende hiç bir belirti yok hatta akıntım var ve aslında benim test günüm salı günü olmasına rağmen dr.um yarın cağardı belli olurmu 1 gün öncesi bilemiyorum.....[/QUOTE test yap canim cikarrrrrr

Back
X