selam bende yeni doğum yaptım

esmerkz29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
1.385
285
173
İstanbul
doğum yapalı 5 gün bi kız bebeğim oldu allaha şükür sağlıklı sağlıklı bi bebek ama 5 . günü sarılık oldu yavrum acaba heman atlatırmı merak ediyorum.

beni oğlumda da olmuştu canım normal genelde oluyo bebeklerde ama dr ölçüm yapıyo az çıkarsa evde yoksa hastanede küvözde ışık tedavisi uygulanıyo geçer hiç merak etme sık sık emzir ve ışıkta tut demişti bana dr..

çok teşekkür ederim arkadaşlar bebeğim biraz küçük doğdu devamlı uyuyo uykudan gözlerini açamıyo zorla uyandırıp emzirıyorum.değerleri 14 çıktı çok yüksek deyilmiş şükür atlatır inşallah kısa zamanda

ilk änce allah anali babali büyütsüm insallah...benim oglumda oldu doktor isikta tut günes yoksa demisti.bebegin ne kadar erken dogdu

amın canım .sezeryan planlı olunca 38 .haftada aldılar bebek 2 580 doğdu.zayıf bıraz iyi besleyemedım sanırım .tam 40 haftayı doldursaydı 3 kılo olurdu bence

doğum yapalı 5 gün bi kız bebeğim oldu allaha şükür sağlıklı sağlıklı bi bebek ama 5 . günü sarılık oldu yavrum acaba heman atlatırmı merak ediyorum.
Bebeğin hayırlı olsun öncelikle,hemen hemen her bebekte olur bu durum canını sıkma,düzelecektir,benim bebeğimin 1 aya yakın sürdü;tabi dr kontrolüne götürdük...Geçti gitti çok şükür,bebeğini sık sık emzir canım.

Back
X