selam çatlaklar

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
arkadaşlar sizler gibi ben de bir çatlağım.şu an çatlaklarım allı morlu durumda.bunlar bir süre sonra sedef rangini alıyormuş,görünmeze yakın oluyorlarmış.peki kaç ay sonra olacak bu?şu an 37 haftalık hamişim.:CüvCüv:

malesef soruna cevap veremiycem canim ama benim sana bi sorum olucakti
bende suan 29 haftalik hamileyim yani yedinci ayimdayim
hic catlagim yok kizarikligim morum ne bi izim nede bi cizigim yok allaha sukur yani karnim baya bi buyudu o kadar
herkes krem kullaniyormusun badem yagi filan diyor bende hic bir sey kullanmiyorum diyorum
son ay cok kotu catliyor hamileler krem kullanmazsan cok pisman olucaksin filan diyolar
merak ettigim sen ne zaman catlamaya basladin ?
kimiside catlayacaksan zaten catlarsin bosver kremi filan diyor
kararsiz kaldim sanada soruyum
sence ne yapmaliyim ?

malesef soruna cevap veremiycem canim ama benim sana bi sorum olucakti
bende suan 29 haftalik hamileyim yani yedinci ayimdayim
hic catlagim yok kizarikligim morum ne bi izim nede bi cizigim yok allaha sukur yani karnim baya bi buyudu o kadar
herkes krem kullaniyormusun badem yagi filan diyor bende hic bir sey kullanmiyorum diyorum
son ay cok kotu catliyor hamileler krem kullanmazsan cok pisman olucaksin filan diyolar
merak ettigim sen ne zaman catlamaya basladin ?
kimiside catlayacaksan zaten catlarsin bosver kremi filan diyor
kararsiz kaldim sanada soruyum
sence ne yapmaliyim ?

canım ben 6. aydan itibaren çatlamaya başladım.çatlayacağımı da adım gibi biliyordum çünkü gençkızlığımda bile bacağımda falan az buçuk çatlaklarım vardı,annem ablam falan da benim gibi çatlak.hep derdim hamile kalırsam yanacam ben diye korktuğum başıma da geldi.yani bu genetik meselesi bu zamana kadar çatlamadıysan büyük ihtimal çatlamazsın ya da son ayda falan azıcık çatlarsın.yalnız bunlar çok iyi gizlenmiş olabilirler beklenmeyen yerden fışkırabilirler.onun için aynayla bacaklarına,kalçalarına falan da iyice bak.
gelelim krem meselesine ben dokturuma sordum hiç bir kremin ve yağın işe yaramayacağını söyledi.ama ben yine de ilerde pişman olmayayım günah benden gitsin diye 5. aydan itibaren hergün kakao yağı ve vazelin sürdüm.ama çatır çatır çatladım.:sinifsinif: hiç bir işe yaramadı.sende kullan istersen birşeyler günah senden gitsin ama çatlayacağın varsa illa çatlarsın,yoksa hiç bir şeyde kullanmasan çatlamazsın.
çatlaksız günler dilerim a.s.

Back
X