• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var

ssea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
101
8
46
9 aydır bi ilişkim var sevgimle bir düğünde karşılaştık uzaktan bakışıyoruz ailelerin haberi yok.ben çıktım halay çektim önceden demişti oynamanı istemem falan diye bende şaka yaptığını düşünmüştüm oynadım sonra bir güzel tartıştık epey üzülmüştük ikimizde tamam dedim istemyerek aramız düzelsin önemi yok benm için oyunun ama kuzenimin düğünüde oynarım dedim bişi demedi geçen kuzenmin nişanında oynadım oda sordu kaçamk cevap verim oynadığımı söyledim birşey demedi akşamda arkadaşımın düğününe gittim ordada halay çektm o gelmedi telden sordu oynadınmı diye evet dedim yine tartıştık şimdi bana msj atmş artık herşey eskisi gibi olmayacak diye moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım sağlıklı düşünemiyorum bana fikir verin lütfen

9 aydır bi ilişkim var sevgimle bir düğünde karşılaştık uzaktan bakışıyoruz ailelerin haberi yok.ben çıktım halay çektim önceden demişti oynamanı istemem falan diye bende şaka yaptığını düşünmüştüm oynadım sonra bir güzel tartıştık epey üzülmüştük ikimizde tamam dedim istemyerek aramız düzelsin önemi yok benm için oyunun ama kuzenimin düğünüde oynarım dedim bişi demedi geçen kuzenmin nişanında oynadım oda sordu kaçamk cevap verim oynadığımı söyledim birşey demedi akşamda arkadaşımın düğününe gittim ordada halay çektm o gelmedi telden sordu oynadınmı diye evet dedim yine tartıştık şimdi bana msj atmş artık herşey eskisi gibi olmayacak diye moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım sağlıklı düşünemiyorum bana fikir verin lütfen

sevgilinizin oynama demesindeki neden ne sizi kıskandığından mı?
eğer böyle bir şeyi size yapmayın diyorsa 1 kere 2 kere yapın sonra yapmayın ya da yapsanız da söylemeyin bari durduk yere tartışıyorsunuz olan size oluyor..
onun bulunduğu ortam da oynamayın o gidince oynayın ya da ne bileyim bu konularda birbirinizi üzmeyin.. ya da beraber oynayın..

Son düzenleme:
kıskanç oynadım yalan söylemek istemediğim için oynadığımı söyledim şimdide telefonu kapatmış :(( annesini arasam mıki

kıskanç oynadım yalan söylemek istemediğim için oynadığımı söyledim şimdide telefonu kapatmış :(( annesini arasam mıki

Hayır üstüne gidersen daha fazla uzatır. Eğer daha önce bir daha yapmayacağım demediysen bu kez söyle sana inanacaktır. Açıkla olayı düzgünce en yakın arkadaşımındı sonuçta ayıp olacaktı diye durumu izah et. Bu bizi yıpratıyorsa bir daha yapmayacağım de sana güven duygusu varsa tamam der son bir şans verir zaten fakat barıştığınızda da bir süre huyuna git ve onun eline kendini düşürecek şeyler yapma ki her fırsatta yüzüne vuramasın benim yapma dediğim şeyleri yapıyorsun diye.

Ben kıskançlık, sahiplenme diye nitelendiriyorum böyle şeyleri. Şahsen nişanlım yanımda olmayınca oynadığımda söylemiyorum tartışmayalım diye. Ama o yanımdayken oynamama izin veriyor. Sende herşeyi söylemek zorunda değilsin. Oynamadım de çık içinden. Tartışmaktansa bazen toz pembe yalan söylemek iyidir :34:

Erkeklerin her dedigini yapmak ve bunu ona söylemek malesefki onların haketdigi birşey değil :) Yapmadım yapmadım ne derse tamam okey cart curt adama yaranamıyorsun hep daha fazlasını isterler sen yaptıkça yapamayacagın elinde olmadığı halde yapamayacagın şeyleri isterler, o yüzden atma mesaj falan ne hali varsa görsün

Ben kıskançlık, sahiplenme diye nitelendiriyorum böyle şeyleri. Şahsen nişanlım yanımda olmayınca oynadığımda söylemiyorum tartışmayalım diye. Ama o yanımdayken oynamama izin veriyor. Sende herşeyi söylemek zorunda değilsin. Oynamadım de çık içinden. Tartışmaktansa bazen toz pembe yalan söylemek iyidir :34:
Aslında en güzeli bu :) bize madalya takıyorlar ya dürüst olunca :)

kızlar teşekkür ederim vakit ayırıp fikir verdiğiniz için barıştık neyseki açtı teli aradım ilk meşgule aldı falan açtı sonra dayanamadı :) görüşelim dedim işte görüştük barıştk :)) mutluyum sağolun

Aynen öyle canım hem ufacık bi yalandan birşey olmazz ki, yoksaa bu askerlik bitmezz :27:
Bizim yalan kousunda hassasiyetimiz var , daha önce çok kötü günler yaşadık özellikle ilk senelerimizde ben yalan söylediğim için o yüzden güvenini sarstım biraz ama artık ne olursa söylerim ve takdir edersinki olay çıkıyor ama yinede doğruları söylüyorum yapacak bişeyim yok , bir iki gün kavga etsekte sonradan düzeliyoruz , içimde kendi kendimi yemektense yapıcak bişey yok kavga etmek daha iyi çünkü kendimi savunabilirim , yalan söylersem savunamam :)

Back
X