- 20 Haziran 2022
- 428
- -131
- 48
- Konu Sahibi ilaydaNur87
Kizlar kızım 6 yaşında sürekli hastalanıyor iştah yok yemiyor grip öksürük ateş durumu oluyor aylardır ateş yoksa diğerleri var yaz kış okuluna da gidemiyor daha önceleri sağlık ocağına gidip istemiştim orda bize zinco fort şurup verdi bunun yanı sira ben vitamin takviye bağışıklık güçlendirici eczanelerde olanında sormuştum alsam olur mu diye doktor da onlar hiç bir işe yaramıyor onların boş olduğunu bir durum olduğunu belirtti sen bu şurubu kullan sadece dedi o zamanlar bende kullanmistim 3ay ama hiç bir etkisini göremedim kızım yine aynı oldu. O zaman bu zaman derken kızım yine aynı iştah yok yemiyor bağışıklık düşük bende az vvek bizim tanidik eczane var oraya gidip bağışıklık güçlendirici hemde iştah açıcı olsun diye bir takviye istedim onlarda imunol bir şurup verdi sabah aç karnına bugün vermeyip yarın sabahtan mi başlasam buna bugün gectimi saat olarak yani düzenli kullanmak adına bu şurubu kullanan arkadaşlardan da bilgi edinmek isterim nasıl etkisini güzel taraflarini görebildiğiniz mi.Tesekkurler şimdiden.