selam kızlar

desar

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
3
0
16
Aydın
yeni üye oldum nasıl nerden başlayıp yazsam bilemedim okurken sizleri de sıkmak istemiyorum neyse konuma döneyim derdim sevgilimin yaptıgı sacma tavırlar anlam veremiyorum avusturalyaya gitti 2 aylığına bir aydır orada bir ayı kaldı gitmeden öncede cok tartışmalarımız oluyordu cok kalbimi kırdığı zamanlarda oldu ama kapıma gelip yalvarmasıda oldu yani gittiğinden beri en fazla bir aydır altı kere falan msn e girdi bir kaç kerede telefondan konuştuk o kadar. gec yazması artık sinir etmeye başlayınca dayanamadım neden gec yazıyorsun aşkım yanlış anlamada artık merak ediyorum kafam çok mesgul bununla dedim bana herzaman yazmak zorundamıyım dedi beynimden vurulmuşa döndüm yinede birsey demedim ama içime kurt düşünce bende onun msnine girmeye karar verdim şifresi var zaten ama en yakın erkek arkadaşı buna msnden oha:) yazmış aynen bu şekilde görünce kafam allak bullak oldu sakğlıklı düşünemiyorum birden sanki erkek arkadasına hergün bir kızlayım demişte erkek arkadaşı oha demiş gibi geldi birden illa oha aldatılınca denmez ama merak ediyorum onada soramam bunu sizce bir erkek bir erkeğe neden oha der cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

canım neden demiştir onu kimse bilemez bu konuda yorum da yapamaz ama erkek arkadaşının anlamsız tavırlarını sorarsan belki uzakta oldugundan biraz sogukluk girmiştir.hoş seven insan bu şekilde davranır mı bilmem.onu en iyi sen tanırsın.yani karakteri nasıl. normalde böyle ters konustu mu sana daha önce.yoksa ilk kez mi bu şekilde konuşuyor.eger daha önce de böyle şeyler olduysa çok büyütme bakalım bekle bi.belki streslidir pek msn e vs giremiyordur. eger yok daha önce hiç böyle yapmazdı el üstünde tutardı dersen o zaman ters giden bir şeyler var.çok zor sabredip görmek ama sabret biraz bekle bakalım. 1 ay çok uzun bir süre değil.gelmesini bekle.düzelir belki. ama hayatına bak.o sürede kendini ondan biraz çek sen de. ayrılma sakın sinirle valla ben bir ayrıldım o kadar severdik birnbirimizi her sey karmakarışık oldu.bir türlü düzen tutmadı tekrar ilişki.o yüzden yapabiliyorsan bekle gör.ama dediğim gibi kendi hayatına bak.kafanı baska şeylerle meşgul et.

canım neden demiştir onu kimse bilemez bu konuda yorum da yapamaz ama erkek arkadaşının anlamsız tavırlarını sorarsan belki uzakta oldugundan biraz sogukluk girmiştir.hoş seven insan bu şekilde davranır mı bilmem.onu en iyi sen tanırsın.yani karakteri nasıl. normalde böyle ters konustu mu sana daha önce.yoksa ilk kez mi bu şekilde konuşuyor.eger daha önce de böyle şeyler olduysa çok büyütme bakalım bekle bi.belki streslidir pek msn e vs giremiyordur. eger yok daha önce hiç böyle yapmazdı el üstünde tutardı dersen o zaman ters giden bir şeyler var.çok zor sabredip görmek ama sabret biraz bekle bakalım. 1 ay çok uzun bir süre değil.gelmesini bekle.düzelir belki. ama hayatına bak.o sürede kendini ondan biraz çek sen de. ayrılma sakın sinirle valla ben bir ayrıldım o kadar severdik birnbirimizi her sey karmakarışık oldu.bir türlü düzen tutmadı tekrar ilişki.o yüzden yapabiliyorsan bekle gör.ama dediğim gibi kendi hayatına bak.kafanı baska şeylerle meşgul et.
haklısın canım hayatıma bakmam lazım ama olmuyor işte o oradayken deli oluyorum gözüm hep telefonda arar aradı arayacak ya aradı telefon cekmedi ise gibi sacmalıyorum işte eskiden beri böyle ters biri hayatımı mahvettin dediğide oldu ayrıldım ama yalvardı zamanında o yuzden yapısı böyle mi diye düşünüyorum ama bu kadar kabalıkda yoruyor ben hep iyi olursam iyi ben hiç ona uyarıda bulunamıyorum bile kafam çok karışık yorumun için sağol canım

canım çk yakın zamanda yasadıklarını yaşadım benden sogudugunu söyledi sonra biliyorum durumunu anlıyorum.ama degmiyor degmedi.sil at hayatından uzatma o kadar yoruyosa.inan ben onun sorunlarıyla ugrasmaktan kendimi unuttum. aynı anda hasta olduk.kendimden çok onunla ilgilendim.her seyi alttan aldım.sen benim yaptıgımı yapma.yoruyosa bırak ugraşma. ben bugun çok pişman oldum.aynı şey, yaşamanı geriye bakınca boşa zaman kaybettm yazık dieyip pişman olmanı istemem.o çok zoruna gidiyor insanın. çek kendini açma telefonu msn de yazma. o koşsun peşinden gerçekten seviyorsa.baktın hiç kılını kıpırdatmıyor o zaman bil ki zaten hazırdır o ilişkiyi bitirmeye o. söylemek kolay gibi ama inan o kadar iyi anlıyorum ki benim ilişkim de çok yeni bitti.ve ben bugun onun için yaptıklarıma pişman oldum.aynı şeyi kimsenin yaşamasını istemiyorum artık.

Son düzenleme:
ben de hiç uyaramazdım.hemen triplere girerdi. kendini düzeltmeye çalışmazdı.ben de hep susardım.ama sonuç degmiyor.o kadar yorulduguna degmiyor. uyarma.çek kendini.o çırpınsın o çeksin aşkın ızdırabını. ne hali varsa görsün.onun sana ihtiyacı olsun.sen ona ihtiyacın var gibi davranma.

Back
X