yeni üye oldum nasıl nerden başlayıp yazsam bilemedim okurken sizleri de sıkmak istemiyorum neyse konuma döneyim derdim sevgilimin yaptıgı sacma tavırlar anlam veremiyorum avusturalyaya gitti 2 aylığına bir aydır orada bir ayı kaldı gitmeden öncede cok tartışmalarımız oluyordu cok kalbimi kırdığı zamanlarda oldu ama kapıma gelip yalvarmasıda oldu yani gittiğinden beri en fazla bir aydır altı kere falan msn e girdi bir kaç kerede telefondan konuştuk o kadar. gec yazması artık sinir etmeye başlayınca dayanamadım neden gec yazıyorsun aşkım yanlış anlamada artık merak ediyorum kafam çok mesgul bununla dedim bana herzaman yazmak zorundamıyım dedi beynimden vurulmuşa döndüm yinede birsey demedim ama içime kurt düşünce bende onun msnine girmeye karar verdim şifresi var zaten ama en yakın erkek arkadaşı buna msnden oha:) yazmış aynen bu şekilde görünce kafam allak bullak oldu sakğlıklı düşünemiyorum birden sanki erkek arkadasına hergün bir kızlayım demişte erkek arkadaşı oha demiş gibi geldi birden illa oha aldatılınca denmez ama merak ediyorum onada soramam bunu sizce bir erkek bir erkeğe neden oha der cevaplarınız için teşekkürler şimdiden