selam kizlar

Sebine Huseynova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
40
9
1
29
Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii :(((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim :((( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce? :(

Son düzenleme:
Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burni var dedi buda beni cok etkiledii :KK43:((( agkamayim deye zor tutuyom.kendim :KK43:(( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce
allah baska dert vermesin.buyuk burunlu bebek neredeyse hiç görmedim burun asıl şeklini ergenlikte alıyor bakıyorsun birden buyumuş.çok kötü durursa ameliyat olur .ne sorunlar var ne dertler biraz şükür biraz birazcık bile yeter

Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burni var dedi buda beni cok etkiledii :KK43:((( agkamayim deye zor tutuyom.kendim :KK43:(( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce

yok artık ya röntgen resmnden nasıl anladınız bunu. benmde yiğenmn burnu büyük gibi duruyordu ama cocuk dogdu fındık kdr burnu vardı.

Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii :KK43:((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim :KK43:(( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce? :KK43:

Allah iyiliğinizi versin. Bebeklerin burnu şiş olur zaten doğumdan sonra yüzü oturur. Bizim kız doğduğunda burnu gargamel gibiydi yazık yavrum şimdi pek sevimli

Eyrafınızdakilerde nasıl insanlarmış hiç hamileye böyle şey söylenir mi üzmeyin kendinizi şiş bir burunla doğacak ama o burun birkaç günde normale dönecek

Bebeğin sağlıklı mı? 2 kolu 2 bacağı var mı? İnşallah fiziksel ve zihinsel olarak sağlıkla doğacak değil mi? Öyle değilse bile çocukları için dünyayı yerinden oynatıp evladına da yer açan anneler buradayken, etrafımızdayken burnunun büyük olmasına ağlamayı hamilelik hormanlarına bağlamak istiyorum.

Hahahah ilahi kiz guldurdun beni :)))
Ayni sey basima geldi, senin gibi dertlendim. Tabi ki allah her seyden once saglik sihhat versin ama insan yine de kafayi takiyor.
Bizim doktorumuz bile demisti "burnu patlican gibi" hatta "evde kalir bu" diye.. sonuc olarak kizim dogdu, burnu buyuk muyuk degil. Ultrason oyle gosteriyor, dogumdan sonraki sisler inince geriye minik bir burun kaliyor, endise etme :))

20161017_084001-1.webp
20161017_084001-1.webp

Onlar kendileriyle dalga geçsinler..
Olmayan beyinleriyle mesela :KK11:

Madem yorumlardan etkileniyorsun sen de gösterme resmi insanlara.
Hem büyük burunlu bi bebek de ömrümde gormedim. Olsa olsa fotojenik değildir :p ama doğunca ne pozlar verir, o da degisir. :KK48:

Ahhh canim ahhh benimde eltim ultrason kagitlarina bakip ayyyy kızının burnu kocaman olacak ayyy dedi...uzman sanki hasbam ....bende olsun rabbimin hediyesi demistim..

Kizimin findik gibi burnu var masallah anasi gibi..;))) yani sen o laflara bakmaaaaa

ne enterasan insanlar var,Allaha şükür etmiyorsunuz sanırım ya el ayaksız olaydı çok şükür sağlıklı burun sorun değil ilerde kendi rahatsız olursa plastik cerrahta halletirir Allah başka dert vermesin

• Beğen
Reactions: KV_
Ahhh canim ahhh benimde eltim ultrason kagitlarina bakip ayyyy kızının burnu kocaman olacak ayyy dedi...uzman sanki hasbam ....bende olsun rabbimin hediyesi demistim..

Kizimin findik gibi burnu var masallah anasi gibi..;))) yani sen o laflara bakmaaaaa
.canim ya ben her seydem cok cabuk etkileniyorum dalga gecmeleri cok uzdu beni yoksa hic kafa takmamiwdim bakin bebegimin fotorafina diye bakib bir anda gulmeye basladilar ha ha batlican burun diye:(

Back
X