selam kizlar

Ultrasonda özellikle renklide burunları büyük gibi görünüyor evet ama gerçekte öyle olmuyor genelde. Birde olsa ne olacak sağlıklı olsunda. O dalga geçen saygısızlara hiç girmicem bile yoksa işin içinden çıkamam

Amann o dalga gecenler yesinler o patlican burnu ;) yok yok buyuk falan degil hem bundan belli olmaz benim iki kızimda dogduklarinda abartmiyorum kocaman burunlari vardi Ayy dedim bunlar ne cirkin :) ama simdi ikisininde burnu minnacık :KK49: üzülme sen Allahım de eli ayaģı tüm organları yerinde ve düzgün,aklı fikri yerinde olsun evladimın de gerisini takma evlat her haliyle sevilir can onlar ya :KK24:

Yüzünün yarısı ve belki daha fazlasını kaplayan kırmızı bir doğum lekesiyle doğan bir kız bebek görmüştüm. Ultrasonda deri rengi belli edilemiyor sanırım değil mi? Yani burununun boyutunu bilmem de, ben neler gördüm. Estetiğe takacaksanız bunları da düşünün bence. Kaygımız güzellikse, bence doğum lekesi meselesi ağız burun boyutundan daha riskli yani.

Bebek ilk dogdugunda sis doguyor. Bence ultrosonda tam belli değildir.

Bu hafta doktor randevum var. Ve ayrıntılı ultrason olabilirim. Burnu kemerli olduğunu görürsem çok ağlıcam. Dalga geçerlerse de çok üzülcem kızlar :eek::KK45:
Canim benim bu kadar takıntı yapmak ne oluyor ? Doktorun hiçbir anormallik yok sağlığınız iyi ikinizinde dediyse.. ser seccadeni Rabbine binlerce şükret.. elde neler neler var biliyor musun sen? Ayrıca bir sorun olsa bile Rabbim senin kaldıramayacagin yükü sana vermez merak etme..

Ultrasonu gördüm. Sizin fotonuzu da gördüm.. bebisiniz size benzicek demeye cekindim valla. Hormonlarınız alt üst. Bu sefer de ben koca burunlu muyum diye ağlarsınız diye korktum: /// :)D

Yapma Allah askina yaa burnu buyuk olsane olur kurban olsunlar ona sen aldiris etme hamilelik piskolojisi senin ki burnu buyuk fln degildir benimkininde kafasi buyuk gorunuyodu ama gayet normal dunya guzeli kendini uzme bosuna Allah baska dert vermesin sukret bebek icin milyonlarca insan Allaha her gun dua ediyor

Ultrasonu gördüm. Sizin fotonuzu da gördüm.. bebisiniz size benzicek demeye cekindim valla. Hormonlarınız alt üst. Bu sefer de ben koca burunlu muyum diye ağlarsınız diye korktum: /// :)D
ya benzesin bana bir problem yok zaten babasida koca burnlu diyil ama kocamin abisib ve annesi cok buyuk burunlari var

Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii :KK43:((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim :KK43:(( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce? :KK43:
Bebek sahibi olacaksın farkında mısın ?!
Binlerce kişin hayali bu. Sen taka taka burnuna mı taktın??

O görüntülere o kadar aldanmayın. Amniyon sıvısı içinde çocuk. Dolayısıyla şiş. Dogunca küçük olur korkma. Benim kizim da kocaman dudakları var givi görünüyordu ama incecik

Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii :KK43:((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim :KK43:(( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce? :KK43:
Saçmalama şekerim. Çocuğunu eline kucağına alıp tipini beğenmeyen aileler bile görüyorum ben. Yok koca ağızlı, yok çirkin falan diyenler gördüm. Şimdi burnu büyük diyen.. Bebeğin hele bir doğsun, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin. Ama, 7 aylık diyorsun, burnu yok, kafasının yarısı yok, kolu yok, parmakları yok, üç kollu, üç bacaklı, gözü yok gibi ciddi ve ölümle sonuçlanabilecek anomaliler dahi varken burnun bebeğe oranla büyüklüğüne mi takıldınız? Benim arkadaşım doğum yaptığında çocuğum çirkin diye ağlaya ağlaya helak olduydu, çocuğu büyüdü gayette yakışıklı, hemide pasta kek börek yapıyo kendi kendine. Vicdanlı, güzel bi çocuğu var. Ama bebeklik dönemini annesi kendisine zehir etti. Çirkinmiş.. Tövbe tövbe. Anomali teşhisi konulabilen, hatta yaşamaz denilen bebeklerin dahi Türkiye'de yaşadığını biliyoruz. Hatta sağlıklı doğduklarını bile görüyoruz, duyuyoruz. Kafana taktığın şey çok yersiz bence. İçini rahatlatacaksa şöyle söyleyeyim. Bir yakınım, çocuğun kontrollerine gittiğinde ultrasondan bakan doktor şunu demişti: "Böbreklerinde boşluklar var, bunların takibi önemli, bu boşluklar küçülmezse böbrek yetmezliği yaşayabilir".. Ne oldu bliyor musun, arkadaşım herkese çocuğun böbreğinde sorun var diye anlattı. Onu da uyardım. Çocuk dedim daha gelişiyor, hele bi dur. O boşluklar kapanacak. Daha 2 ay öncesine çocuğun kolu yoktu, parmağı yoktu mesela. Çocuğun daha orası burası gelişiyor. Burnu büyük diye depresyon mu olur Allah aşkına.. Mevlam daha büyük dert vermemiş sana.

Allah aşkına bir bebeğin burnu büyük olur olurda ne kadar büyük olabilir.Gelişimini daha tamamlamamış.Doğacak aylar yıllar geçecek kemik yapısı şekillenecek doğmamış bir ceninin burnu büyük diye ağlıyorsun.Yazık gerçekten.İnsanlar evlat sahibi olmak için yıllarını ömürlerini harcıyor.İnsanlar engelli çocukları için neler yaşıyorlar.Sen evladın sağlıklı doğsun sorunsuz bir hamilelik geçireyim diye dua edeceğine,herşeyin normal olmasına şükredeceğine,bu yaptığın bilinçsizlik.Kusura bakma.

Saçmalama şekerim. Çocuğunu eline kucağına alıp tipini beğenmeyen aileler bile görüyorum ben. Yok koca ağızlı, yok çirkin falan diyenler gördüm. Şimdi burnu büyük diyen.. Bebeğin hele bir doğsun, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin. Ama, 7 aylık diyorsun, burnu yok, kafasının yarısı yok, kolu yok, parmakları yok, üç kollu, üç bacaklı, gözü yok gibi ciddi ve ölümle sonuçlanabilecek anomaliler dahi varken burnun bebeğe oranla büyüklüğüne mi takıldınız? Benim arkadaşım doğum yaptığında çocuğum çirkin diye ağlaya ağlaya helak olduydu, çocuğu büyüdü gayette yakışıklı, hemide pasta kek börek yapıyo kendi kendine. Vicdanlı, güzel bi çocuğu var. Ama bebeklik dönemini annesi kendisine zehir etti. Çirkinmiş.. Tövbe tövbe. Anomali teşhisi konulabilen, hatta yaşamaz denilen bebeklerin dahi Türkiye'de yaşadığını biliyoruz. Hatta sağlıklı doğduklarını bile görüyoruz, duyuyoruz. Kafana taktığın şey çok yersiz bence. İçini rahatlatacaksa şöyle söyleyeyim. Bir yakınım, çocuğun kontrollerine gittiğinde ultrasondan bakan doktor şunu demişti: "Böbreklerinde boşluklar var, bunların takibi önemli, bu boşluklar küçülmezse böbrek yetmezliği yaşayabilir".. Ne oldu bliyor musun, arkadaşım herkese çocuğun böbreğinde sorun var diye anlattı. Onu da uyardım. Çocuk dedim daha gelişiyor, hele bi dur. O boşluklar kapanacak. Daha 2 ay öncesine çocuğun kolu yoktu, parmağı yoktu mesela. Çocuğun daha orası burası gelişiyor. Burnu büyük diye depresyon mu olur Allah aşkına.. Mevlam daha büyük dert vermemiş sana.
haklisin canim cahilik etdim suc benim :(

Allah aşkına bir bebeğin burnu büyük olur olurda ne kadar büyük olabilir.Gelişimini daha tamamlamamış.Doğacak aylar yıllar geçecek kemik yapısı şekillenecek doğmamış bir ceninin burnu büyük diye ağlıyorsun.Yazık gerçekten.İnsanlar evlat sahibi olmak için yıllarını ömürlerini harcıyor.İnsanlar engelli çocukları için neler yaşıyorlar.Sen evladın sağlıklı doğsun sorunsuz bir hamilelik geçireyim diye dua edeceğine,herşeyin normal olmasına şükredeceğine,bu yaptığın bilinçsizlik.Kusura bakma.
cok haklisiniz

Hiç üzülmeyin sağlıklı doğsun da. Bir yakınımız doğum yaptı, bebeğin fotoğrafını gönderdiler. Bebek resmen burundan ibaretti. Koskocaman burun minicik bebek. Hiç öyle bebek görmemiştim. Ama şimdi büyüdü dünyalar tatlısı nazar değer diye korkuyorlar. Ya sizin yada eşinizin ki gibi olur. Sıkmayın canınızı.

bir arkadaşım da ultrason fotosuna bakıp ağlardı bebek çok çirkin diye

deli midir nedir demiştim ki deli meli değildi

sonra bebek bir doğdu eli yüzü düzgün sarışın mavi gözlü vs vs

biz dalga geçmiştik bu senin değil ya da sen nazar değmesin diye ulstrason fotosuna çirkin diyorsun diye

hamilelik bazı kişilerde bunu yapıyor galiba

sürekli parmak sayan da vardı aman parmakları eksik mi diye

boş verin burnu büyük olsa da sağlığı yerinde ise bu bir anomali değil ise olsun

bu arada eşimin minicik olan burnu şimdi kocaman eee ne yapalım üzülmeye değmez

stres yapmayın kendinize ve bebeğe

başka meşgale bulun

Back
X