selam kocaeliler bı bakarmısınız

demrecan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
177
19
118
İstanbul
selam herkese , daha önce başlık açmamaıstım ama sureklı her konuyu takıp edıyorum.sımdı benımde bı sorum var yardımcı olursanız cok sevınırım. Ben Erzurumda öğretmenim ve 7 aylık hamileyim.Tayınımız Kocaeline cıktı 1 - 2 haftaya kadar oraya yerleşecegız ama nerden ev tutmamız gerektıgını bılmıyoruz bu arad merkeze cıktı tayınımız. Kimisi merkezde depreme dayanıklı evler olmadıgını soyluyor.bılmıyoruz neresı oldugunu ama tokı ve gundogdu taraflarını onerıyorlar. bırde doğum oncesı kontroller ve dogum ıcın onerecegınız hastane hangısıdır.yardımlarınızı beklıyorum sımdıden cok tesekkur ederım

canım merhaba,bende kocaelideyim ve izmirliyim:)))
ben merkezde oturuyorum,çok güzel yerler var,ben araya araya çok tecrübe sahibi oldum:))))))))sana yardımcı olurum,doğum içinse güzel hastaneler var bildiğim(doğum yapan arkadaslarım)sen gel canım ,bana özelden mesaj yaz, yada cep telefonumu verebilirim sana,ararsın, öpüyorum canım

bu arada bende öğretmenim ama işte kpss:gitme:

Bu başlık çok uzun süre önce atılmış ama bende Kocaelindeyim ve de öğretmenim hemşehri ve de meslektaşımı görünce heyecanlandım :)
Ev bulmuşsun yerleşmişsindir herhalde ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…