Selam vermeyen komşu...

mastoid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
353
248
33
Herkese selam. Bizim bir komşumuz var kendisi gel gitli birisi. Bazen bize saçma sapan davranır, genelde karşıt görüşlerde olduğumuz için laf sokar, bazen de sevgi pıtırcığı olur şaşırırız. Neyse bugün ben evden dışarı çıkıyorum kapıda da kardeşimle konuşuyordum duymamış olması imkansız o da alt katta ayakkabısını siliyormuş. Ben de normal bir şekilde aşağıya indim sesim geliyor yani kafasını çevirip bakmaya tenezzül bile etmedi. Ben de o öyle yapınca bir şey demeden indim aşağıya. Bir ara da selam verince annem, ağzının içinde mırıb gibi cevaplar veriyormuş isteksiz isteksiz. Şimdi ben bu insanı görünce, göz göze gelince ne yapayım? Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? 50 küsür yaşlarında birisi kendisi ben de 21 yaşındayım. Selamlaşmayı çok severim çok da önemserim ama bizim komşularımızda iş yok gerçekten. Herhangi birisiyle karşılaşmayayım diye dua ediyorum eve giderken çünkü kötü hissettiriyorlar. Selam veriyorum sanki zorundaymışım gibi kafa sallıyor bazıları ya da cevap vermiyorlar.

Ne takıyorsunuz ki ? Çok mu önemli bir insan ?

Hayatta düşüneceğim son şey komşunun selamı,vermiyorsa vermesin bana ne.Bir daha gördüğümde ben de vermem,ne değişecek sanki ? Böyle şeyleri kafanızda büyütüp kendinizi yıpratmayın.

Selamlasmak guzel sey .insanlar arasi sicakligi saglar.bence siz yine de selam veren taraf olun almayan almasin kendi bilir

bunu niye dert edindiniz ki ya hayatınızdaki çok önemli bir kişi falan mı kendisi :işsiz: ben de öyle en fazla merdivende karşı karşıya gelince merhaba-merhaba der geçerim.hele ki bariz bir şekilde muhatap olmayan insana niye zorla selam vermeye çalışıyorsunuz ki.

Kadın zamanında komşudan çok çekmiş olabilir kendimden örnek vereyim bundan önceki oturduğum yerdeki yan komşu beni hayattan soğuttu onun yüzünden depresyona girdim evimden çıkmıyordu çocuğuyla ağlıyordum her gün kapıyı açmıyorum anlamıyordu tersliyordum anlamıyordu

Ve şuan bende yeni evimde asla ama asla hiç kimseye selam vermiyorum mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışıyorum çok şükür ki yeni taşındığı apartmanda komşuluk yok kimse kimsenin kapısını çalmıyor çok şükür en güzeli hem Bi insan sırf aynı binada oturuyor diye niye sürekli konuşma isteği duyar ki :110:

Kadın zamanında komşudan çok çekmiş olabilir kendimden örnek vereyim bundan önceki oturduğum yerdeki yan komşu beni hayattan soğuttu onun yüzünden depresyona girdim evimden çıkmıyordu çocuğuyla ağlıyordum her gün kapıyı açmıyorum anlamıyordu tersliyordum anlamıyordu

Ve şuan bende yeni evimde asla ama asla hiç kimseye selam vermiyorum mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışıyorum çok şükür ki yeni taşındığı apartmanda komşuluk yok kimse kimsenin kapısını çalmıyor çok şükür en güzeli hem Bi insan sırf aynı binada oturuyor diye niye sürekli konuşma isteği duyar ki :110:
Kesinlikle konuşma isteği değil sadece selam veriyorum çünkü böyle öğrendim ben. Selam verip geçeceğim ama tavırları sinirimi bozuyor.

Selam verin baktin almıyor yanıt yok bir daha da selam vermeyin olsun bitsin...eski komşuluk lar kalmadı artik

Maalesef boyle hodukler cok. Ben de komsuyla biriyle karsilasinca selam veririm, okulun girisinde guvenlik var, onlara da "Gunaydin, iyi aksamlar" vs derim. Ama bazilari cevap vermeye tenezzul etmeyince sinir oluyorum ben de. Yapacak bir sey yok sanirim, egitilmez bunlar. :D

Herkese selam. Bizim bir komşumuz var kendisi gel gitli birisi. Bazen bize saçma sapan davranır, genelde karşıt görüşlerde olduğumuz için laf sokar, bazen de sevgi pıtırcığı olur şaşırırız. Neyse bugün ben evden dışarı çıkıyorum kapıda da kardeşimle konuşuyordum duymamış olması imkansız o da alt katta ayakkabısını siliyormuş. Ben de normal bir şekilde aşağıya indim sesim geliyor yani kafasını çevirip bakmaya tenezzül bile etmedi. Ben de o öyle yapınca bir şey demeden indim aşağıya. Bir ara da selam verince annem, ağzının içinde mırıb gibi cevaplar veriyormuş isteksiz isteksiz. Şimdi ben bu insanı görünce, göz göze gelince ne yapayım? Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? 50 küsür yaşlarında birisi kendisi ben de 21 yaşındayım. Selamlaşmayı çok severim çok da önemserim ama bizim komşularımızda iş yok gerçekten. Herhangi birisiyle karşılaşmayayım diye dua ediyorum eve giderken çünkü kötü hissettiriyorlar. Selam veriyorum sanki zorundaymışım gibi kafa sallıyor bazıları ya da cevap vermiyorlar.
21 yasında insanın derdi olmuyor tabi:)
Kendine dert arıyor:D
Allah başka dert vermesin inşallah:D

Ben Merhaba mı derim , almayan almasın. Bence sen de böyle yap

Yukarıdan inen sen olduğun için senin selam vermen gerekirdi yüzüne bakmasına gerek yoktu baktın cvp vermedi bir daha ona göre davranırdın ama geçip gitmek yanlış olmuş

Aman ya josver kimki o senin kafani yoruyor bosyere

belki üstü vs uygun değildir

bir de şahsen ben kapı önünde bir şey yaparken yukarıdan inene kafamı kaldırıp bakmam sanki kontrol ediyor gibi olmasın diye

siz gençsiniz ama onun düşüncesi farklı olabilir

siz selam verseydiniz olurmuş bu olayda

Back
X