Herkese selam. Bizim bir komşumuz var kendisi gel gitli birisi. Bazen bize saçma sapan davranır, genelde karşıt görüşlerde olduğumuz için laf sokar, bazen de sevgi pıtırcığı olur şaşırırız. Neyse bugün ben evden dışarı çıkıyorum kapıda da kardeşimle konuşuyordum duymamış olması imkansız o da alt katta ayakkabısını siliyormuş. Ben de normal bir şekilde aşağıya indim sesim geliyor yani kafasını çevirip bakmaya tenezzül bile etmedi. Ben de o öyle yapınca bir şey demeden indim aşağıya. Bir ara da selam verince annem, ağzının içinde mırıb gibi cevaplar veriyormuş isteksiz isteksiz. Şimdi ben bu insanı görünce, göz göze gelince ne yapayım? Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? 50 küsür yaşlarında birisi kendisi ben de 21 yaşındayım. Selamlaşmayı çok severim çok da önemserim ama bizim komşularımızda iş yok gerçekten. Herhangi birisiyle karşılaşmayayım diye dua ediyorum eve giderken çünkü kötü hissettiriyorlar. Selam veriyorum sanki zorundaymışım gibi kafa sallıyor bazıları ya da cevap vermiyorlar.