Selam

misra1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
19
16
18
43
Tüp bebek için doktor bana adetin 4.günü gelin dedi ben anlıyamadım atıyorum adetim 1de başlıyor 4de bitiyor doktora ne zaman gitmeliyimki prowomen başladım kullanan varmı

4. ya da 3. günü gitmemizin sebebi yeni ay yeni rezervin durumu canım. benim doktorum ilk günü sıfır sayardı mesela.. yani kanamanla alakalı değil de yeni yumoşların durumu .. ben kullandım 2 kutu bitirdim hatta tadı da gayet güzel.. 15 yumurtamdan 14 ü olgun içi dolu çıktı 7si döllendi 7si de 3. gün donduruldu bence güzel etkili bir takviye .. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın..:dua:

4. ya da 3. günü gitmemizin sebebi yeni ay yeni rezervin durumu canım. benim doktorum ilk günü sıfır sayardı mesela.. yani kanamanla alakalı değil de yeni yumoşların durumu .. ben kullandım 2 kutu bitirdim hatta tadı da gayet güzel.. 15 yumurtamdan 14 ü olgun içi dolu çıktı 7si döllendi 7si de 3. gün donduruldu bence güzel etkili bir takviye .. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın..:dua:
Ç

Çok tşk ederim yani adetli günümün 4.günü gideceğim doğru değilmi bende aslında hiç sorun yok eşimde olduğunu diyo doktor unuttum çünkü bir kızım var 4yumurtam birden oldu kızımdayken ama dondurmadık ozaman şimdi tekrardan karar verdik rabbim olmayanlara nasip etsin inş birde bana asprin verdi kor ama bu ilaçı ilk kes verdi bugün bsşladım

Çok tşk ederim yani adetli günümün 4.günü gideceğim doğru değilmi bende aslında hiç sorun yok eşimde olduğunu diyo doktor unuttum çünkü bir kızım var 4yumurtam birden oldu kızımdayken ama dondurmadık ozaman şimdi tekrardan karar verdik rabbim olmayanlara nasip etsin inş birde bana asprin verdi kor ama bu ilaçı ilk kes verdi bugün bsşladım
aynen doğru canım 3 ya da 4. gün .. benimde adetim 6 günü buluyor ama yine o günlerde gidiyorum..allah bağışlasın kızınızı maşallah şansınız yine çok yüksektir stres yapmayın amiinnn kimsenin kucağı boş kalmasın :dua: yumurta kalitesi için veriliyor opudan önce kullanmıştım bende.. aspirin de genelde herkese veriliyor pıhtılaşma olmaması için beni de şimdiden başlattı doktorum coraspine..ilk denememde de kullanmıştım transfere yakın da yine pıhtılaşma için oksapar iğne eklenmişti. keşke dondursaydınız şimdi işiniz biraz daha kolay olurdu

Back
X