Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçan haziranda 3 ay kadar gittim kendisine istanbulda alman hastanesinde oluyor haftanın belli günleri,açıklayıcı davranmadı bize neyi sorsak stres yapıyosun takılmayın böyle şeylere gibi cevaplar verdi hep,yani geçiştirdi ben o dönem çok inanıyodum kendisine temmuzda aşılama deniycektik ama devam etmeme kararı aldık,eşim timur gürganın çok maddiyatçı olduğunu düşünüyodu hep hatta zorla götürmüştüm eşimi ve dediği çıktı bir ayda sadece 1000 lira sırf muayne test parası ödedik ve bıraktık,bende burdan hakkındaki yorumları okudum ve genelde yoorumlar maddiyatçı olduğu yönündeydi.belkide bize öyle denk geldi bilemem aslında alanında iyi bi doktor ama sanırım uygulamada hata yapıyorlar diye düşünüyorum, tüp bebekte nasıldır bilemiyorum biz o aşamalara gelmeden bıraktık tedaviyi
seni olumsuz etkilemek istemem sonuçta zor ve yıpratıcı bi süreç olduğu kesin,ilk tedavinde sende bıraktıkları izlenim nasıldı
yani benim eşim o konuda nerdeyse uzman timur hoca gerçekten iyi bi doktor ama iyi olması yeterli değil sonuçta ekip ve yaklaşımda çok önemli ve hastaya bakış açıları,ben önceliğinin tedaviden çok işin maddi boyutu olduğunu farkedemedim ama sağolsun eşim erken farketti,yada biz öyle algıladık kimseyi karalamakta istemem açıkcası ,bilemiyorum belkide bizim için böylesi daha iyi oldu
umarım en doğru kararı verir ve emin ellerde en kısa zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşursun![]()
çok teşekkür ederim canım. umarım herkes bi evlat sahibi olur..evet timur bey dalında çok iyi bi doktor. fakat ben doktorumla irtibat halinde olmak isterim buda tabi herkesin en doğal hakkı. sadece hemşirelerle muhattap oluyoruz buda açıkcası yetmiyo,çünkü biz hassas hastalarız herşeyden önce..içimiz buruk morale ve ilgiye ihtiyacımız var. maddiyata gelince kesinlikle katılıyorum sana. ilk etapta farkedemedim çünkü tek isteğim neye mal olursa olsun evlat sahibi olmaktı. bazı arkadaşlarla fikir alışverişi yapınca anladım maddiyatın o kilinik için öncelikli olduğunu. hakan yaralı varmış bikaç arkadaşım gitti ona çok memnun kaldılar. senin bi fikrin varmı hakan yaralı hakkında?
malesef canım hiç duymadım yani araştırmadım,biz ilaç tedavisi uyguluyoruz eşime marta kadar beklemeyi düşünüyorum sonrasında tüp bebek denemeyi düşünüyorum şimdilik bu konuda fazla bilgim yok
ben zaten ankara gürgan klinik değil istanbulda alman hastanesine gitmiştim belirli günlerde orda oluyor kendisi,biz kendisine rahatlıkla ulaşıyoduk ama hep salladı bizi durumumuzu net bişekilde açıklmadı hiç sorduğumuz sorularda geçiştirdi hep,
ankarada yaşıyosan eğer kaan aydos u tavsiye ederim kendisiyle ilgili çok güzel yorumlar okudum alanında oldukça başarılı bi doktor üstelik özel muaynehaneside yok diye biliyorum daha ekonomik olur
yinede çok iyi araştırmakta fayda var
hımm ben ankaralıyım ailem orda ama samsunda yaşıyorum..kaan aydosu ilk kez duydum ama merak ettim bi araştırayım..sizin sorununuz neydi?
çok iyi bi proföser kendisi ününü çoook duydum,bizim değerlerimiz baya düşük ,bende ankara değilim eşimin test sonuçlarını gönderiyorum kaan hocaya yardımcı oluyor,yapmamız gerekenleri söylüyor
istersen araştır biraz mantıklı gelirse düşünürsün
siz de problem nedir