selam

merhametli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
327
5
296
Manisa
Hayırlı geceler arkadaşlar..dondurulmuş tel embriyorm vardı ve çok şükür..31 mayıs günü hamile olduğumu öğrendim transfer günüm 20 mayıs idi....şu an 7+5 günlük gebeyim ama bebeğim ultrasonda 6 haftalık göründü:( kese 20 ml..ama bebeğim 4 mm doktor gelişiminin durmuş olabileceğini söyledi..salı günü tekrar ultrasonum var büyümesi ve kalp atımını görebilmek için 5 mm olmasını bekliyelim dedi....olumlu yada olumsuz birşey söylemiyorum dedi..ama kötü bir şey bekler gibi konuşması beni çok üüzdü...kendimi berbat hissediyorum..herkes olumlu düşün desede kendimi kötü düşüncelerden arındıramıyorum...kullandığım ilaçlar vajinal jeller hormon hapı vsvsv tüm dengem bozuldu...çok üzgünüm..21 yıl sonra gelen sevincimi yaşayamadım..ilk günler ne kadar mutluydum..ama kısa sürdü..ne yapıcam bilmiyorum...dondurulmuş embriyor ile hamile kalan dostlar..sizlerinde bebeğinizin gelişimi yavaş mı oldu?öyle olabiliyormuş...kalp atımını ve kalp sesini ne zaman duydunuz ilk duyduğunuzda bebeğiniz kaç mm idi.?? lüütfen yardım edin çok kötüyüm..:43:

Hayırlı geceler arkadaşlar..dondurulmuş tek embriyom vardı ve çok şükür..31 mayıs günü hamile olduğumu öğrendim transfer günüm 20 mayıs idi....şu an 7+5 günlük gebeyim ama bebeğim ultrasonda 6 haftalık göründü:( kese 20 ml..ama bebeğim 4 mm doktor gelişiminin durmuş olabileceğini söyledi..salı günü tekrar ultrasonum var büyümesi ve kalp atımını görebilmek için 5 mm olmasını bekliyelim dedi....olumlu yada olumsuz birşey söylemiyorum dedi..ama kötü bir şey bekler gibi konuşması beni çok üüzdü...kendimi berbat hissediyorum..herkes olumlu düşün desede kendimi kötü düşüncelerden arındıramıyorum...kullandığım ilaçlar vajinal jeller hormon hapı vsvsv tüm dengem bozuldu...çok üzgünüm..21 yıl sonra gelen sevincimi yaşayamadım..ilk günler ne kadar mutluydum..ama kısa sürdü..ne yapıcam bilmiyorum...dondurulmuş embriyor ile hamile kalan dostlar..sizlerinde bebeğinizin gelişimi yavaş mı oldu?öyle olabiliyormuş...kalp atımını ve kalp sesini ne zaman duydunuz ilk duyduğunuzda bebeğiniz kaç mm idi.?? lüütfen yardım edin çok kötüyüm..:43:

tek embriyom demek istedim yanlış yazmışım ...:emir_bebek:

tek embriyom demek istedim yanlış yazmışım ...:emir_bebek:

canım doktorum ERBİL YAĞMUR şu an yukarıda resmini görüyorum ve 1 yıldır verdiğim emek çba aklıma geliyor :((((...tanıyabileceğiniz en mükemmel doktorlardan biridir ...hastasıyla ilgisi çabası emeği...herşeyiyle can dır o...ALLAHIM ONDAN RAZI OLSUN sonuç ne olursa olsun iyiki tanımışım iyiki bu aşamaya kadar gelebilmişim...o uğurlu elleriyle tek embriyo ile 21 yıl sonra bana bu duyguları yaşamama vesile oldu...çok kıymetli çokkkk....:nazar:

doğai gebeliklerde bile kalp atışı 9.haftada duyulabiliyo kuzenim kürtaj oluca gün gördü bebeğinide kalp atışınıda maşşallah tosuncuk kızı var şimdi sen bebeğini görmüşsün mutlaka gelişimi düzene girer moral çok önemli bol dua et ve negatif düşüncelere kapılma rabbim kucağına aldırıcak inşallahh

doğai gebeliklerde bile kalp atışı 9.haftada duyulabiliyo kuzenim kürtaj oluca gün gördü bebeğinide kalp atışınıda maşşallah tosuncuk kızı var şimdi sen bebeğini görmüşsün mutlaka gelişimi düzene girer moral çok önemli bol dua et ve negatif düşüncelere kapılma rabbim kucağına aldırıcak inşallahh

İNŞALLAH ARKADAŞIM SAĞOL ..DİLERİM SONRADAN SEVİNİRİZ...:emir_bebek:

Üzme kendini moralini yüksek tut bebeğine inan annesi herşey güzel olucak inşallah bolbol dua et
Rabbim bunca yıl sonra bu mucizeyi nasip etti inşalah onun yiyecek ekmeği var hayırlısıyla sağlıcakla kavuşacaksın inşallah.

Bende hamile kaldığımda dr hep iki hafta eksik söylüyordu benim hesabıma göre 2 hafta önde olması gerekirken dr 2 hafta eksik hesaplıyordu 6 haftalıktı kese görünmedi dr daha 4 haftalık diyordu sonradan o normale döndü.

Acımı ifade etmem mümkün değil..dün hıçkırıklarla kürtaj masasına yattım..pazartesi gecesi kanama başladı hastahaneye gittiğimde bebeğimin gelişiminin durduğunu ve düşük başladığını öğrendim. ...ama inanamadım iğnemi yaptırıp eve döndüm..başka doktorun da fikrini aldım..transfer yapan doktorumla tel görüştüm,gelişmeleri bildirdim oda aynı şeyi söyleyince çarşamba sabah 11 de bebeğimi cennete yolladık..RABBİM bu kadarını layık görmüş bunada şükür..Hayırlısını istemiştik..demekki böylesi hayırlıymış....inacımız olmasa dayanılacak acı değil..ALLAH,IM HEPİNİZE BEBEĞİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ O GÜZEL GÜNLERİ GÖSTERSİN ARKADAŞLAR..ALLAH EMANET OLUN:16:

Hayırlı geceler arkadaşlar..dondurulmuş tel embriyorm vardı ve çok şükür..31 mayıs günü hamile olduğumu öğrendim transfer günüm 20 mayıs idi....şu an 7+5 günlük gebeyim ama bebeğim ultrasonda 6 haftalık göründü:( kese 20 ml..ama bebeğim 4 mm doktor gelişiminin durmuş olabileceğini söyledi..salı günü tekrar ultrasonum var büyümesi ve kalp atımını görebilmek için 5 mm olmasını bekliyelim dedi....olumlu yada olumsuz birşey söylemiyorum dedi..ama kötü bir şey bekler gibi konuşması beni çok üüzdü...kendimi berbat hissediyorum..herkes olumlu düşün desede kendimi kötü düşüncelerden arındıramıyorum...kullandığım ilaçlar vajinal jeller hormon hapı vsvsv tüm dengem bozuldu...çok üzgünüm..21 yıl sonra gelen sevincimi yaşayamadım..ilk günler ne kadar mutluydum..ama kısa sürdü..ne yapıcam bilmiyorum...dondurulmuş embriyor ile hamile kalan dostlar..sizlerinde bebeğinizin gelişimi yavaş mı oldu?öyle olabiliyormuş...kalp atımını ve kalp sesini ne zaman duydunuz ilk duyduğunuzda bebeğiniz kaç mm idi.?? lüütfen yardım edin çok kötüyüm..:43:

Acımı ifade etmem mümkün değil..dün hıçkırıklarla kürtaj masasına yattım..pazartesi gecesi kanama başladı hastahaneye gittiğimde bebeğimin gelişiminin durduğunu ve düşük başladığını öğrendim. ...ama inanamadım iğnemi yaptırıp eve döndüm..başka doktorun da fikrini aldım..transfer yapan doktorumla tel görüştüm,gelişmeleri bildirdim oda aynı şeyi söyleyince çarşamba sabah 11 de bebeğimi cennete yolladık..RABBİM bu kadarını layık görmüş bunada şükür..Hayırlısını istemiştik..demekki böylesi hayırlıymış....inacımız olmasa dayanılacak acı değil..ALLAH,IM HEPİNİZE BEBEĞİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ O GÜZEL GÜNLERİ GÖSTERSİN ARKADAŞLAR..ALLAH EMANET OLUN

Back
X