SELAMLAR.Arkadaşımın sayesinde aranıza çok yeni katıldım.

Arzu_54

Zayıflıyorum, Kararlıyım!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
312
0
26
Sakarya
Merhabalar ben sakaryadan arzu yıllardır hep kiloluyum asla kendimi fit göremedim.evli ve 3 çocuk annesiyim boyum 1.60 kilom 84 gün geçtikce dahada kilo alıyorum bu gidişe bir dur demek lazımdı arkadaşıma burdan çok teşekkür ederim.sizlerle beni buluşturdu.inş bundan sonra sizlerle birlikde bir birimizi motife ederek istediğimiz kiloya ulaşırız.

hoşgeldin aramıza öncelikle. :1:
kilo almamak konıusunda sadece bir önerim var benim..az yemek ve sık yemek.
bu sayede hem yemeklerden kendinizi alıkoymamış olursunuz.hemde az yiyerek zamanla yavaş yavaş kilo vermiş olursunuz. ( su içmeyide ihmal etmeyin tabi)

Merhabalar ben sakaryadan arzu yıllardır hep kiloluyum asla kendimi fit göremedim.evli ve 3 çocuk annesiyim boyum 1.60 kilom 84 gün geçtikce dahada kilo alıyorum bu gidişe bir dur demek lazımdı arkadaşıma burdan çok teşekkür ederim.sizlerle beni buluşturdu.inş bundan sonra sizlerle birlikde bir birimizi motife ederek istediğimiz kiloya ulaşırız.

Canım arkadaşım benim, hoş geldin diyet dünyamıza, hoş geldin KK ailemiz :16::16:

Arkadaşlar tıpkı Sevda gibi Arzuda benim canımdır..Bire bir görüştüğüm arkadaşlarımdandır..Sık sık beraber olup sporlar yapıcaz, diyetlerimi en güzel şekilde eriticeğiz :9::9:

.

Back
X