Selamlar nasil gidiyor hanimlar?

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
Selamlar hanimlar bosanma asamasinda olup nasil sürec geciriyorsunuz? Ben de bosanma asamasindayim halen durusma olmadi bu sefer ocak tarihinde alinda durusma tarihleri bakalim ne olacak nasil gidecek hayatimda hic gitmemis bi mahkemeye olarak beni tedirgin ediyor :) su son iki haftasinda esimi özledigimi farkettim sonra bana mesaj atti bahaneyle anahtar nerde oldugu falan dedi ancak eve biraktigimi tam olarak hatirlamadigimi söyledim böyle konusu kapandi. Arada beni öyle yoklamasina sinir oluyorum ki böyle oyunlara karsi zaten tokum. Barisma gibi düsündüm ancak konusma cesareti alamadigim icin olmayacak kafasinda ilerledigim icin aci ceke ceke önüme bakiyorum. O adim attigina ragmen ben adim atmadim. Durusma tarih olayi beni korkutuyor bi an davadan geri cekilesim geliyor beynimin sagligi daha önemli diyorum hic bir hak almasam da olur yani ancak cevrem öyle düsünmedigi icin bu süreci beni hem Strese sokuyor hem de tedirgin oluyorum tükenmeye dogru gidiyorum

Çok zor bi süreç, bende aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun. Ki ben bi kez daha geçtim bu süreçten düzelir sandım. İnanın insan kendi istemediği sürece asla değismez ne esinin ne de ailesinin istemesiyle. Özlemeniz gayet doğal sonuçta alışkanlıkta var. Ama bakın gerçekten isteyen erkek bu dereceye bile getirmez hadi getirdi diyelim bitmesin diye eşinin ayaklarına kapanır var öyle böyle insanlar mesaj atıp yoklamak adım atmak olmuyor. Onlar da vazgeçmenin çabalamaktan daha kolay olduğunun farkında ve bu yolu seçiyorlar.

Özlem alışkanlık sevgi kırıntısı ve benzeri durumları bir kenara bırakılsa evli insan kalmazdı zaten onemli olan bunlari asip gerceklerle yuzlesmek .

Çok mağdur edilerek ayrıldım.anlasmali şekilde 5 dk da bitti.ama sonrası daha zor.1 sene oldu ayrılalı düzeldim mi hayır.psikolojik olarak çökmüş durumdayim

Gerçekten özlediysen bir adım atabilirsin.
Sonradan pişman olmamak için yeniden deneyebilirsin.
Cekismeli davamiz sürüyor maalesef mesaj atarsam bu sürecte en kötü ihtimal neyi kaybederim? O da denemek istedigi söylüyor bosanmak istemedigi söylüyor ama ciddi manada korkuyorum gururlu davraniyor bi yandan adim atmak istiyor bu sürecte hep beni yokluyor

es
Özlem alışkanlık sevgi kırıntısı ve benzeri durumları bir kenara bırakılsa evli insan kalmazdı zaten onemli olan bunlari asip gerceklerle yuzlesmek .
bunlari asip gerceklerle yüzlesmek istiyorum ama cevremizdekileri düsününce önümüze bi engel cikiyor

Çok zor bi süreç, bende aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun. Ki ben bi kez daha geçtim bu süreçten düzelir sandım. İnanın insan kendi istemediği sürece asla değismez ne esinin ne de ailesinin istemesiyle. Özlemeniz gayet doğal sonuçta alışkanlıkta var. Ama bakın gerçekten isteyen erkek bu dereceye bile getirmez hadi getirdi diyelim bitmesin diye eşinin ayaklarına kapanır var öyle böyle insanlar mesaj atıp yoklamak adım atmak olmuyor. Onlar da vazgeçmenin çabalamaktan daha kolay olduğunun farkında ve bu yolu seçiyorlar.
Peki bu yolu secipte daha mi iyi oluyorlar bu erkekler?

Dava açmadım ama bende o yoldayım. Aile terapistimle görüşüyorum son bi konuşma yapmamı söyledi. Kesinlikle tedavi olmasi gerekiyormus. kabul etmezse ayrılmam dhaka iyiyms

Neden bunu bir oyun olarak görüyorsunuz. Hem özlüyorsunuz hemde eşiniz size yaklaşmaya çalışıyor. Bence siz ne istediğinize bir karar verin ona göre eşinize ya izin verin yakınlaşıp sorunları çözmesine yada gerçekten bitirin

Cekismeli davamiz sürüyor maalesef mesaj atarsam bu sürecte en kötü ihtimal neyi kaybederim? O da denemek istedigi söylüyor bosanmak istemedigi söylüyor ama ciddi manada korkuyorum gururlu davraniyor bi yandan adim atmak istiyor bu sürecte hep beni yokluyor
O da istiyorsa bence hemen denenmeli.
Sevgi çok zor bulunan bir duygu.
Sonra pişman olma.

Neden bunu bir oyun olarak görüyorsunuz. Hem özlüyorsunuz hemde eşiniz size yaklaşmaya çalışıyor. Bence siz ne istediğinize bir karar verin ona göre eşinize ya izin verin yakınlaşıp sorunları çözmesine yada gerçekten bitirin
Tabi ki özlüyorum ama madem bana yakinlasmaya calisiyor ama tam dosdogru bi sekilde yakinlassin misal verelim x nasilsin musaitsen konusalim mi dese zaten ben terslemem bende konusurdum demek istedigim buydu sorunlari bi sekilde halolurdu olup olmayacagi sekilde

O da istiyorsa bence hemen denenmeli.
Sevgi çok zor bulunan bir duygu.
Sonra pişman olma.
Sonradan pisman olma dedin ya zaten pismanim ama korkularim var hani esim dese bana direk konuya girse zaten konusup anlasirdik terslemezdim bu sürecte baya bi sakinlestim öfkem gecti sonucta. Bi yandan ailemi düsünüyorum annemle bi ara konusmustum sakasina esimle barisirsam naparsin diye gülerek oda dedi ki seni evlatliktan redederim diye yani küsebilirde küsemeyebilirde babam zaten anlayisli bi insan

Sonradan pisman olma dedin ya zaten pismanim ama korkularim var hani esim dese bana direk konuya girse zaten konusup anlasirdik terslemezdim bu sürecte baya bi sakinlestim öfkem gecti sonucta. Bi yandan ailemi düsünüyorum annemle bi ara konusmustum sakasina esimle barisirsam naparsin diye gülerek oda dedi ki seni evlatliktan redederim diye yani küsebilirde küsemeyebilirde babam zaten anlayisli bi insan
Annenin evlatlıktan reddetme cümlesi çok ağır değil mi?
Eşin masum değil demek ki.
Ayrıca eşin konuya neden girmiyor? Yanlış anlama da seven adam kapında yatar ki sen bir teklife razısın.

es

bunlari asip gerceklerle yüzlesmek istiyorum ama cevremizdekileri düsününce önümüze bi engel cikiyor
Çevreye kulak tıkama zamanı, kulağınıza su kacirmalarina musade etmeyin kendinizi dinleyin o eve gidince taş catlasın 1 hafta sonra eski tas eski hamam olacak ve çevre olmicak yaninizda

Annenin evlatlıktan reddetme cümlesi çok ağır değil mi?
Eşin masum değil demek ki.
Ayrıca eşin konuya neden girmiyor? Yanlış anlama da seven adam kapında yatar ki sen bir teklife razısın.
Bu evlilikte ikimizde hatasi var zaten o da kabul ediyor hatasi corona üst üste gelince evdeki kiyamet koptu suan farkli ülkedeyiz gelip kapima yatamaz aylar sonra engeli kaldirdim yazdi sonra sildi yine yazdi anahtar konusu acti ben bile raziyim demekki sevgim var yani gururlu yapamazdim

Çevreye kulak tıkama zamanı, kulağınıza su kacirmalarina musade etmeyin kendinizi dinleyin o eve gidince taş catlasın 1 hafta sonra eski tas eski hamam olacak ve çevre olmicak yaninizda
Suan farkli ülkedeyiz cevreye kulak tikmaya calissam da cok üstümüze geliyorlar kiyamet kopariyolar anlayacagin

Suan farkli ülkedeyiz cevreye kulak tikmaya calissam da cok üstümüze geliyorlar kiyamet kopariyolar anlayacagin

Back
X