Selamlar nasil gidiyor hanimlar?

Bu evlilikte ikimizde hatasi var zaten o da kabul ediyor hatasi corona üst üste gelince evdeki kiyamet koptu suan farkli ülkedeyiz gelip kapima yatamaz aylar sonra engeli kaldirdim yazdi sonra sildi yine yazdi anahtar konusu acti ben bile raziyim demekki sevgim var yani gururlu yapamazdim
Kapında yatmasın da birkaç güzel cümle kursa fena olmaz bence.
Anladığım kadarıyla bunu da yapmıyor kendisi.

Boşan tabi ki şuan geri adım atarsan aleyhine olabilir. Boşandıktan sonra çok isterse hak ederse bir şans verebilirsin. Barışma fikri varken çekişmeli dava açılmasını da açıkçası anlayamadım.

Kapında yatmasın da birkaç güzel cümle kursa fena olmaz bence.
Anladığım kadarıyla bunu da yapmıyor kendisi.
Yazin bosanmak istemedigi söyledi ben o ara orali olmadim geri cevap bile yazmadim o ara kafamin toparlanmaya ihtiyacim vardi ne istedigimdende emin olmam lazimdi sevip sevmedigimden emin olabilmek icin. Ama bu aralar yine mesaj yazip siliyor ben uyudugum zamanda yapiyor bunu. Hayir yani adim atacak atsin adami bende devami adayim adimi sonucta bi yandan konusmak istiyor bi yandan yok birsey diyor

Cevremdekiler ve avukatim dahil beni gaza getirdiler sagolsunlar 🤦🏼‍♀️
Böyle önemli bir kararı da gaza gelip almak ne bileyim🙄 Eşinize barışacak kadar güveniyorsanız vazgeçin madem. Ya da eşiniz sizi çok düşünüyorsa, değer veriyorsa hakkınızı versin anlaşmalı boşanın. Ama sorumluluğu kendi üstünüze almayı öğrenin. Hesabı başkalarına kesmeyin.

Yazin bosanmak istemedigi söyledi ben o ara orali olmadim geri cevap bile yazmadim o ara kafamin toparlanmaya ihtiyacim vardi ne istedigimdende emin olmam lazimdi sevip sevmedigimden emin olabilmek icin. Ama bu aralar yine mesaj yazip siliyor ben uyudugum zamanda yapiyor bunu. Hayir yani adim atacak atsin adami bende devami adayim adimi sonucta bi yandan konusmak istiyor bi yandan yok birsey diyor
Yok ben de olsam bu adımlara güvenmezdim.
İlişkiyi toparlamak için daha büyük emeklerin verilmesini tercih ederim.

Cekismeli davamiz sürüyor maalesef mesaj atarsam bu sürecte en kötü ihtimal neyi kaybederim? O da denemek istedigi söylüyor bosanmak istemedigi söylüyor ama ciddi manada korkuyorum gururlu davraniyor bi yandan adim atmak istiyor bu sürecte hep beni yokluyor

Adamin düzeni bozuldu, tabiki bosanmayi istemez. Kim o evi temizleyecek, yemegini ütüsünü yapacak? Bir iki laf ile, arada bir yoklama ile adina çaba diyemezsin.

Aranizdaki sorunlar ciddi ki dava açmissiniz. Adam o kadar pismanda degil, bir iki laf söyleyip yokluyor sadece. Sen bilirsin fakat bu özlemin daha çok aliskanliktan dolayi oluyor, belirsiz geleceginden korktugun için. Adam nasil gururlu davraniyorsa, sende o sekilde davran bence.

Selamlar hanimlar bosanma asamasinda olup nasil sürec geciriyorsunuz? Ben de bosanma asamasindayim halen durusma olmadi bu sefer ocak tarihinde alinda durusma tarihleri bakalim ne olacak nasil gidecek hayatimda hic gitmemis bi mahkemeye olarak beni tedirgin ediyor :) su son iki haftasinda esimi özledigimi farkettim sonra bana mesaj atti bahaneyle anahtar nerde oldugu falan dedi ancak eve biraktigimi tam olarak hatirlamadigimi söyledim böyle konusu kapandi. Arada beni öyle yoklamasina sinir oluyorum ki böyle oyunlara karsi zaten tokum. Barisma gibi düsündüm ancak konusma cesareti alamadigim icin olmayacak kafasinda ilerledigim icin aci ceke ceke önüme bakiyorum. O adim attigina ragmen ben adim atmadim. Durusma tarih olayi beni korkutuyor bi an davadan geri cekilesim geliyor beynimin sagligi daha önemli diyorum hic bir hak almasam da olur yani ancak cevrem öyle düsünmedigi icin bu süreci beni hem Strese sokuyor hem de tedirgin oluyorum tükenmeye dogru gidiyorum
Boşanma nedeniniz neydi ?hangi şeyler sizi bu kararı almaya itti .Fakat karşı tarafın sanki uzlaşma gibi bir yaklaşımı yok .Ben de boşanmayı düşünüyorum.Eşimlede paylaştım ,ancak boşanmayı istemiyor .Gerçekten zor bir durum .Yurtdışı evlilik bir de eşim Türk vatandaşı olmadığı için boşanmakta bir dert .Özel değilse sormak istedim .Neden evliliğinizi bitirme kararı aldığınızı .

Neden boşanma kararı aldığını hatırla, o eve döndüğünde o adam değişmiş olmayacak. İyi düşün kimseyi boşandım boşanmadım vazgeçtim hezeyanlarıyla yorma

Selamlar hanimlar bosanma asamasinda olup nasil sürec geciriyorsunuz? Ben de bosanma asamasindayim halen durusma olmadi bu sefer ocak tarihinde alinda durusma tarihleri bakalim ne olacak nasil gidecek hayatimda hic gitmemis bi mahkemeye olarak beni tedirgin ediyor :) su son iki haftasinda esimi özledigimi farkettim sonra bana mesaj atti bahaneyle anahtar nerde oldugu falan dedi ancak eve biraktigimi tam olarak hatirlamadigimi söyledim böyle konusu kapandi. Arada beni öyle yoklamasina sinir oluyorum ki böyle oyunlara karsi zaten tokum. Barisma gibi düsündüm ancak konusma cesareti alamadigim icin olmayacak kafasinda ilerledigim icin aci ceke ceke önüme bakiyorum. O adim attigina ragmen ben adim atmadim. Durusma tarih olayi beni korkutuyor bi an davadan geri cekilesim geliyor beynimin sagligi daha önemli diyorum hic bir hak almasam da olur yani ancak cevrem öyle düsünmedigi icin bu süreci beni hem Strese sokuyor hem de tedirgin oluyorum tükenmeye dogru gidiyorum
neden ayrılma kararı aldınız ? mahkemeden korkma 5 dk bile sürmüyor ama kurtarılcak bir evlilikse kurtar değilse yine ayrılık kararı alır yine aynı şeyleri yaşarsın iyi düşün

Ne konuştunuz şu aşamada çözüm olmamış anlaşılan
Baya konustuk kanli bicakli oldugumuzu falan yoruldugu bende yoruldugumu ama seni sevdigimi fakat olmaz kafasinda ilerledigi icin bende olmaz kafasinda ilerledigim icin yine olmadi tükendim yoruldum dinlenmek istiyorum yapamiyorum 1 ay uyanmasamda ne iyi olurdu dedigim oluyor dedigim gibi cekismeli davadan cekilecegiz anlasmali bosanacagiz önümüze bakmak zorundayiz

Cevremdekiler ve avukatim dahil beni gaza getirdiler sagolsunlar 🤦🏼‍♀️
barışırsan eşin 1-0 öne geçecek bunu bilesin, avukatım bana böyle söyledi. keşke durumun net değil, süreci başlatmasaydın. sorun neydi ise barışırsan aynı sorunların olmayacağına emin misin? karakter değişmiyor maalesef, yani hata onda ise, eminim barışıncaya kadar rol yapacaktır.

neden ayrılma kararı aldınız ? mahkemeden korkma 5 dk bile sürmüyor ama kurtarılcak bir evlilikse kurtar değilse yine ayrılık kararı alır yine aynı şeyleri yaşarsın iyi düşün
anlaşmalı davadan mı bahsettiniz? detay verebilir misiniz?

Back
X