Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah vardırİnşallah vardır, Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Zor ama regl gününe kadar beklemek en iyisi, belirtiler fazla ayırt edilmiyor, bende göğüs ucunun sızlaması ve şeffaf akıntıdan anlamıştım.
Her ay yaşıyorum bende bunları önceden regl olacakken kasık agrısı olmazdı günler öncesinden artık oda oluyorGeçen ay umutlutdum fakat olmadı.. Bu ay ise regle 3 gün var ve 4günde1 ilişki oldu o yüzden çok umutlanamıyorum aslında ama işte.. Dün akşam idrar sıklığı başladı. Bugün devam ediyor. Sabah uyanınca regl oluyorum sandım kasık krambından dolayı, bir de bel ağrısı başladı. Ama gece tutulmuşum sanırım çok ayırt edemiyorum2 3 gündür uyku halim var. Gögüslerim kimyasal gebelik sürecimde çok acıyordu özellikle uçları.. Ama şu an aşırı şişler ve acıyorlar fakat uçlarında bir şey yok.. Benim kullandığım uygulamada yumurtama günüm ayın 1 i olarak gösteriyordu fakat benim ayın 1inde şefaf yoğun akıntım oldu ve ertesi günde oldu, biz akıntı dan sonraki 2.günü yani ayın 4ünü değerlendirebildik.. Tutmuş mudur bilemiyorum ama yaşadığım şeyler çok umutlandırıyor..
NEGATİF miydi sonuçŞimdi test yaptım keşke fotoğrafını çekseydim ama göz yanıltmadı diye düşünüp açtım kurcaladım testi sonra attım, 1 tane daha var artık 2 gün sonra tekrarlarım..
Son 2 3 aydır tanıyamıyorum ya kendimi böyle bir şey olamazHer ay yaşıyorum bende bunları önceden regl olacakken kasık agrısı olmazdı günler öncesinden artık oda oluyor13 aydır deniyoruz daha nasip olmadı
Çizgi var gibiydi ama galiba o 2.çizgi gölgeydi kör oluyordum bakarkenNEGATİF miydi sonuç
Kaç aydır deniyorsunuz siz ve eşiniz kontrollerinizi yaptırdınız mıSon 2 3 aydır tanıyamıyorum ya kendimi böyle bir şey olamaz
Ocak ayında başladık, şubatta kimyasal gebelik geçirdim, martta çatlatma iğnesi oldum ama olmadı, Nisan ayında haşimato teşhisi kondu ve tsh ım 0 olduğu için Dr değer düzelmeden bebek yok dedi, haziran ayında normale döndü bu ay 3. Ayımız bakalım sanırım ekime kaldıkKaç aydır deniyorsunuz siz ve eşiniz kontrollerinizi yaptırdınız mı
Benim hormonlarım normal ama yumurtalıklarım pcos görünümlüymüş. Bekarken herhangi bir gecikmem olmuyordu ama evlendim evleneli adetim düzensiz. Eşimde de varikosel olduğunu öğrendik. 4 çatlatma iğnesi tedavisi o yüzden tutmamış. Bakalım ameliyat olcak ondan sonra nasıl bir sürecimiz olacak bizde merak ediyoruzOcak ayında başladık, şubatta kimyasal gebelik geçirdim, martta çatlatma iğnesi oldum ama olmadı, Nisan ayında haşimato teşhisi kondu ve tsh ım 0 olduğu için Dr değer düzelmeden bebek yok dedi, haziran ayında normale döndü bu ay 3. Ayımız bakalım sanırım ekime kaldıksizin ne durumda
Yarin ilk idrarla test yap canim inşallah vardırGeçen ay umutlutdum fakat olmadı.. Bu ay ise regle 3 gün var ve 4günde1 ilişki oldu o yüzden çok umutlanamıyorum aslında ama işte.. Dün akşam idrar sıklığı başladı. Bugün devam ediyor. Sabah uyanınca regl oluyorum sandım kasık krambından dolayı, bir de bel ağrısı başladı. Ama gece tutulmuşum sanırım çok ayırt edemiyorum2 3 gündür uyku halim var. Gögüslerim kimyasal gebelik sürecimde çok acıyordu özellikle uçları.. Ama şu an aşırı şişler ve acıyorlar fakat uçlarında bir şey yok.. Benim kullandığım uygulamada yumurtama günüm ayın 1 i olarak gösteriyordu fakat benim ayın 1inde şefaf yoğun akıntım oldu ve ertesi günde oldu, biz akıntı dan sonraki 2.günü yani ayın 4ünü değerlendirebildik.. Tutmuş mudur bilemiyorum ama yaşadığım şeyler çok umutlandırıyor..
Çok çok geçmiş olsun, ameliyat yakın zamanda mı olacak? bana doktorum polikistikover ama sendromsuz demişti, 47 kiloyum kilo aldığım an sendroma çevirirmiş, adetim düzenli sadece 1 2 gün gecikir ya da erken gelir.. Eşim hiç ürolojiye gitmedi, kimyasal gebelik geçirdiğim için sorun yoktur diye düşündük sizce gitmeli mi yine deBenim hormonlarım normal ama yumurtalıklarım pcos görünümlüymüş. Bekarken herhangi bir gecikmem olmuyordu ama evlendim evleneli adetim düzensiz. Eşimde de varikosel olduğunu öğrendik. 4 çatlatma iğnesi tedavisi o yüzden tutmamış. Bakalım ameliyat olcak ondan sonra nasıl bir sürecimiz olacak bizde merak ediyoruz
Bugün sitede gezerken hep pozitif testler denk geldi ona bile bu Bi işaret dedim içimdenYarin ilk idrarla test yap canim inşallah vardır
Bizide haberdar et canım heyecanlandımBugün sitede gezerken hep pozitif testler denk geldi ona bile bu Bi işaret dedim içimdençok merak ediyorum yarın sabah yapacağım
TabiikiBizide haberdar et canım heyecanlandım
Ayın sonunda olacak işleri şuan yoğun olduğu için ay sonuna gün anlıcaz. Bence görünmeli en azından bi test verip sağlık oranını görmeli bunun kadını erkeği yok diye düşünüyorumÇok çok geçmiş olsun, ameliyat yakın zamanda mı olacak? bana doktorum polikistikover ama sendromsuz demişti, 47 kiloyum kilo aldığım an sendroma çevirirmiş, adetim düzenli sadece 1 2 gün gecikir ya da erken gelir.. Eşim hiç ürolojiye gitmedi, kimyasal gebelik geçirdiğim için sorun yoktur diye düşündük sizce gitmeli mi yine de
İnşallah süreciniz hemen biter iyi dileklerim sizinleAyın sonunda olacak işleri şuan yoğun olduğu için ay sonuna gün anlıcaz. Bence görünmeli en azından bi test verip sağlık oranını görmeli bunun kadını erkeği yok diye düşünüyorum
Yaptım testi fakat negatif.. Hayırlısı olsunYarin ilk idrarla test yap canim inşallah vardır
Amin canımYaptım testi fakat negatif.. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?