Selamlarr regle 3 gün var ve yaşadıklarımm

Hieff

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
259
216
23
30
Geçen ay umutlutdum fakat olmadı.. Bu ay ise regle 3 gün var ve 4günde1 ilişki oldu o yüzden çok umutlanamıyorum aslında ama işte.. Dün akşam idrar sıklığı başladı. Bugün devam ediyor. Sabah uyanınca regl oluyorum sandım kasık krambından dolayı, bir de bel ağrısı başladı. Ama gece tutulmuşum sanırım çok ayırt edemiyorum 2 3 gündür uyku halim var. Gögüslerim kimyasal gebelik sürecimde çok acıyordu özellikle uçları.. Ama şu an aşırı şişler ve acıyorlar fakat uçlarında bir şey yok.. Benim kullandığım uygulamada yumurtama günüm ayın 1 i olarak gösteriyordu fakat benim ayın 1inde şefaf yoğun akıntım oldu ve ertesi günde oldu, biz akıntı dan sonraki 2.günü yani ayın 4ünü değerlendirebildik.. Tutmuş mudur bilemiyorum ama yaşadığım şeyler çok umutlandırıyor..

İnşallah vardır, Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Zor ama regl gününe kadar beklemek en iyisi, belirtiler fazla ayırt edilmiyor, bende göğüs ucunun sızlaması ve şeffaf akıntıdan anlamıştım.

İnşallah vardır, Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Zor ama regl gününe kadar beklemek en iyisi, belirtiler fazla ayırt edilmiyor, bende göğüs ucunun sızlaması ve şeffaf akıntıdan anlamıştım.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah vardır erken gebelik testi sipariş vermiştim bugün gelicek bakalım gelir gelmez yapacağım en azından son 3 günü öyle beklerim

Şimdi test yaptım keşke fotoğrafını çekseydim ama göz yanıltmadı diye düşünüp açtım kurcaladım testi sonra attım, 1 tane daha var artık 2 gün sonra tekrarlarım..

Her ay yaşıyorum bende bunları önceden regl olacakken kasık agrısı olmazdı günler öncesinden artık oda oluyor 13 aydır deniyoruz daha nasip olmadı

Şimdi test yaptım keşke fotoğrafını çekseydim ama göz yanıltmadı diye düşünüp açtım kurcaladım testi sonra attım, 1 tane daha var artık 2 gün sonra tekrarlarım..
NEGATİF miydi sonuç

Her ay yaşıyorum bende bunları önceden regl olacakken kasık agrısı olmazdı günler öncesinden artık oda oluyor 13 aydır deniyoruz daha nasip olmadı
Son 2 3 aydır tanıyamıyorum ya kendimi böyle bir şey olamaz

Kaç aydır deniyorsunuz siz ve eşiniz kontrollerinizi yaptırdınız mı
Ocak ayında başladık, şubatta kimyasal gebelik geçirdim, martta çatlatma iğnesi oldum ama olmadı, Nisan ayında haşimato teşhisi kondu ve tsh ım 0 olduğu için Dr değer düzelmeden bebek yok dedi, haziran ayında normale döndü bu ay 3. Ayımız bakalım sanırım ekime kaldık sizin ne durumda

Benim hormonlarım normal ama yumurtalıklarım pcos görünümlüymüş. Bekarken herhangi bir gecikmem olmuyordu ama evlendim evleneli adetim düzensiz. Eşimde de varikosel olduğunu öğrendik. 4 çatlatma iğnesi tedavisi o yüzden tutmamış. Bakalım ameliyat olcak ondan sonra nasıl bir sürecimiz olacak bizde merak ediyoruz

Yarin ilk idrarla test yap canim inşallah vardır

Çok çok geçmiş olsun, ameliyat yakın zamanda mı olacak? bana doktorum polikistikover ama sendromsuz demişti, 47 kiloyum kilo aldığım an sendroma çevirirmiş, adetim düzenli sadece 1 2 gün gecikir ya da erken gelir.. Eşim hiç ürolojiye gitmedi, kimyasal gebelik geçirdiğim için sorun yoktur diye düşündük sizce gitmeli mi yine de

Ayın sonunda olacak işleri şuan yoğun olduğu için ay sonuna gün anlıcaz. Bence görünmeli en azından bi test verip sağlık oranını görmeli bunun kadını erkeği yok diye düşünüyorum

Ayın sonunda olacak işleri şuan yoğun olduğu için ay sonuna gün anlıcaz. Bence görünmeli en azından bi test verip sağlık oranını görmeli bunun kadını erkeği yok diye düşünüyorum
İnşallah süreciniz hemen biter iyi dileklerim sizinleÇok haklısınız, önümüzdeki ay bir aksilik çıkmazsa gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…