• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selamm

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok sabırlı ve sakin olmanız gerekiyor. Benim Annem ameliyat oldu evde resmen 1 ay terör estirdi. Her şeye kiziyordu . Allah yardımcınız olsun.

Evet canım benim babamda aynı rahatsızlığı geçirdi beyindeki hücreler zarar gördü ve bambaşka biri oldu çıktı, aynı şeyi oda anneme söylüo:) Allah rızası için alttan al sen, Allah yardımcın olsun zor hastalık :KK14:

selammm Artık bende burdayım :) paylaşmak istediklerimizi burdanmı yazıyoruz :KK43:
aslında hep bilinen durumlar ama akıla ihtiyacım var :KK43: Eşimle görücü usulü evlendik çok sevdim diyemem çünkü çok üzdü ,yinede iyi günlerimizde vardı, 2 çocuğumuz var,2 ay önce beyn kanamsı geçirdi yoğun bakımda kaldı günlerce aç susuz iyileşmesini bekledim,hep yanında oldum,anaokul öğretmeniyim işten çıktım,tabiki eşimi tercih etcektim,beyn kanamasından sonra kısmi felç oldu ve konuşma bozukluğu var,evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz asla bakıyorum diye şikayetci değilim,ama yinede bu vefama rağmen beni hala üzüyor,doktorun verdiği diet listesine göre yemek yapıyorum sen zalimsin beni aç bırakıyorsun diyor,ne yapsam tşk etmiyor ben hatırlatırsam söylüyor,düşüncesi etkilenmiş olabilirmiki diyorum ama işine gelen şeyleri öle güzel hatırlıyorki,elimde olmadan üzülüyorum işte...:KK43:
Canım sen dualarını eksik etme. Derdi de dermanı da veren ALLAH. Sen sabret...

RABBİM Şafi ism-i şerifiyle şifa versin inşaALLAH tez zamanda...

Allah herkesi imtihan etmek için yaratmıştır. bireye kalansa ya imtihan olduğunun bilinciyle doğru davranış sergilemektir yada bu imtihanını sabır göstermeden kaybetmektir. Siz eşinizden sorumlu değilsiniz aslında. çünkü oda imtihan olan bir birey ve kendi hesabını verecek. sizde öyle hesab vereceksiniz. siz imtihanınızı kazanmak istiyorsanız o ne yaparsa yapsın nasıl davranırsa davransın ona karşı güzel davranmalısınız...

Acil şifalar dilerim
Bu dönemde kızgın olması o kadar doğal ki. Bir tek sana değil, her şeye. Yaşadığı değişikliklere alışmak çok zor onun için, üstelik iyileşip iyileşmeyeceği belli değilken.
Sen sabret.
İnşallah iyi olur her şey.

eşinizin yaşı muhtemelen gençtir.
genç bir adamın da felç geçirip bir takım şeylerden geri kalmasın o'nun için büyük bir travmadır.
muhtemelen durumuna duyduğu üzüntü ve hırsı sizden çıkarıyor.
konuşmaya çalışın.

Çokkk sağolun hepiniz cansınız ne güzel yorumlar da bulunmuşsunuz şikayetciymişim gibi anlaşılacağım diye kimseyle konuşamıyordum.bana rehber oldunuz ,insanın hayatı bi anda değişebiliyormuş işte...
Allah razı olsun hepinizden.

Çokkk sağolun hepiniz cansınız ne güzel yorumlar da bulunmuşsunuz şikayetciymişim gibi anlaşılacağım diye kimseyle konuşamıyordum.bana rehber oldunuz ,insanın hayatı bi anda değişebiliyormuş işte...
Allah razı olsun hepinizden.
RABBİM cümlemizden razı olsun canım. Kadınlar Kulübü olarak biz bir aileyiz burda. Üzüntü, sevinç, dert paylaşmak için buradayız :KK54:

geçmiş olsun

eşinizin psikolojisi hasta psikolojisi

ki kendisi bir de felç ve konuşma sıkıntısı yaşıyor

yaşı da gençtir

az bile yapıyor diyeyim

o listelerle beslenme vs onları çok yıpratır

tabii ki listeye uy ama süsle püsle yemeği

sanki başka bir şeymiş gibi sun

yeşillikleri vs süs yap çocuk tabağı hazırlar gibi

bir de özellikle hastalar farklı yemek olayından rahatsızmış

ev ahalisi de aynı yemeği yemeli

hatta fiziksel olarak mümkünse eskiden nerde yemek yeniyorsa o da orda yesin

hani sen hastasın odanda ye değil de eskiden mutfakta yeniyorsa yine orda

tabii oturabiliyorsa vs

sen de yıpranmışsın ama teşekkür vs bekleme bir süre

karşındakinin yaşına girmemiş bebek gibi düşün ondan teşekkür beklenir mi

Eh bacım Ada'm neler atlatmış teşekkürü de eksik kalıversin. Teşekkür için yapmıyorsun ya bunları. Hele bi Ada'm tamamen iyileşsin o Zaman fitil fitil getir burnundan :) şaka bi yana şu an o psikolojiyle bubları yapması normal bence sıkmayın canınızı

Daha iyi çok şükür ilk zamanlar sol tarafını hiç kullanamıyordu şimdi o konuda sıkıntı yok, sadece bacagnda agrı kaldı babamın onuda ne yaptıysak geçiremedik, şükrediyoruz hayattaya başımızdaya o yetiyor

Back
X