- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi Emine-Emine
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok sabırlı ve sakin olmanız gerekiyor. Benim Annem ameliyat oldu evde resmen 1 ay terör estirdi. Her şeye kiziyordu . Allah yardımcınız olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen dualarını eksik etme. Derdi de dermanı da veren ALLAH. Sen sabret...selammm Artık bende burdayım :) paylaşmak istediklerimizi burdanmı yazıyoruz
aslında hep bilinen durumlar ama akıla ihtiyacım varEşimle görücü usulü evlendik çok sevdim diyemem çünkü çok üzdü ,yinede iyi günlerimizde vardı, 2 çocuğumuz var,2 ay önce beyn kanamsı geçirdi yoğun bakımda kaldı günlerce aç susuz iyileşmesini bekledim,hep yanında oldum,anaokul öğretmeniyim işten çıktım,tabiki eşimi tercih etcektim,beyn kanamasından sonra kısmi felç oldu ve konuşma bozukluğu var,evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz asla bakıyorum diye şikayetci değilim,ama yinede bu vefama rağmen beni hala üzüyor,doktorun verdiği diet listesine göre yemek yapıyorum sen zalimsin beni aç bırakıyorsun diyor,ne yapsam tşk etmiyor ben hatırlatırsam söylüyor,düşüncesi etkilenmiş olabilirmiki diyorum ama işine gelen şeyleri öle güzel hatırlıyorki,elimde olmadan üzülüyorum işte...
![]()
RABBİM cümlemizden razı olsun canım. Kadınlar Kulübü olarak biz bir aileyiz burda. Üzüntü, sevinç, dert paylaşmak için buradayızÇokkk sağolun hepiniz cansınız ne güzel yorumlar da bulunmuşsunuz şikayetciymişim gibi anlaşılacağım diye kimseyle konuşamıyordum.bana rehber oldunuz ,insanın hayatı bi anda değişebiliyormuş işte...
Allah razı olsun hepinizden.
Evet canım benim babamda aynı rahatsızlığı geçirdi beyindeki hücreler zarar gördü ve bambaşka biri oldu çıktı, aynı şeyi oda anneme söylüo:) Allah rızası için alttan al sen, Allah yardımcın olsun zor hastalık![]()