Selammm bende yeniyim

Amin tatlım teşekkür ederim ya bi sorum olucak bilgin varmı yardimci olurmusun bugün akşam az kahverengi leke geldi korktum idrar testinde pozitif çıktı

Korkma canım korkulacak bişey yok yerleşme kanamasıdır o ara ara lekenlenmeler olabilir.Hİç stres yapma kan testi de yaptır en kısa zamanda

Amin tatlım teşekkür ederim ya bi sorum olucak bilgin varmı yardimci olurmusun bugün akşam az kahverengi leke geldi korktum idrar testinde pozitif çıktı
Oncelikle tebrikler.kahverengi leke varsa muhakkak doktoruna danis her ne olursa olsun iyi bisey deyil ben 7 haftadayim bende de var ilk gorduyumde doktora gitdim 2 hafta uzan dedi fazlz bisey yapma ve progeston yazdi vaginadan aliyorum.dikkatli ol

Daha çok yeni benimde 6. Haftam ben de öyleydim hep endişeleniyor insan ama stres yapmamak en doğrusu bebişlerimiz etkilenmesin

Ay insallah ciddi bişey değildir ya :KK43: CK korktum yaa
Canım korkma henüz çok yeni yerleşme kanamasıdır o sen doktora gittiğinde sorarsın zaten korkma stres yapma içini ferah tut herkes aynı olcak diye bişey yok Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Back
X