- 10 Nisan 2016
- 189
- 117
- 18
- Konu Sahibi mgydkbegum
-
Oncelikle tebrikler.kahverengi leke varsa muhakkak doktoruna danis her ne olursa olsun iyi bisey deyil ben 7 haftadayim bende de var ilk gorduyumde doktora gitdim 2 hafta uzan dedi fazlz bisey yapma ve progeston yazdi vaginadan aliyorum.dikkatli olAmin tatlım teşekkür ederim ya bi sorum olucak bilgin varmı yardimci olurmusun bugün akşam az kahverengi leke geldi korktum idrar testinde pozitif çıktı
Valla umarim riskli bir sey deyildir amma her turlu lekelenmede doktora gitmek lazim sen yine de sor doktoruna belki ciddi bisey deyilCalisiyorUm nasıl yatcam yaabende sağlık çalışanıyım ortamımizi az çok biliyorsunuz ; (
Korkutma kendini hemen neden korkuyorsun?basa gelecek bisey varsa insan kacamaz zaten.sadece yarin doktoruna git ihmal etme o kadarAy insallah ciddi bişey değildir yaCK korktum yaa
Bende hala var biraz yorulur yorulmaz oluyorAy insallah ciddi bişey değildir yaCK korktum yaa
Merak etme strss cocuga iyi deyil sakin olTamam teşekkür ederiminşallah bişey olmaz
Canım korkma henüz çok yeni yerleşme kanamasıdır o sen doktora gittiğinde sorarsın zaten korkma stres yapma içini ferah tut herkes aynı olcak diye bişey yok Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Ay insallah ciddi bişey değildir yaCK korktum yaa
Leke varsa.mutlaka doktora git canım riske atma sağlıkla kucağına alırsın inşallahCalisiyorUm nasıl yatcam yaabende sağlık çalışanıyım ortamımizi az çok biliyorsunuz ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?