Selçuk inanlı burun estetiği 2016 ekim

Eki Görüntüle 1929008
Tampon dediğiniz şey nedir İnan'ın bilmiyorum.benim aneliyattan 10 gün sonra burnumda silikon aparatlar vardı,çıkartıldı,dikişlerim alındı,ve kesinlikle abartmıyorum arkadaşlar ,korkanlar için söyliyeyim,hiçbirşeyi hissetmedim.alçı da YÖK yi bende,sert bir malzeme flaştır galiba,bazıları diyor ya alçıyı alırken burnumun koptuğunu hissettim,ben hiç anlamadım bile,resimleri de yükleyeyim
Bu arada eski burnum resimde güzel çıkmış Gerçekte eski burnumun UCU TOP GİBİ YUVARLAK KALIN DERİLİ VE BOL ETLİ İDİ.

Cok guzel olmus burnunuz ama fiyat pahaliymis bende 2 ay once oldum nerdeyse benimkinin 4 kati
Tabi fiyat doktora gire degisiyo ankara olmayi dusunen varsa bende oldukca memnunum hem kemik egriligi hem nefes problemi hem sarkiklik vardi suan hepsinden kurtuldum

Cok guzel olmus burnunuz ama fiyat pahaliymis bende 2 ay once oldum nerdeyse benimkinin 4 kati
Tabi fiyat doktora gire degisiyo ankara olmayi dusunen varsa bende oldukca memnunum hem kemik egriligi hem nefes problemi hem sarkiklik vardi suan hepsinden kurtuldum
Sizin dr kim. Burnunuzun son resimlerini gorebilirmiyim.sizin dr estetik dr umu

Gercekten cok guzel olmuş.onceki burnunuzun resmi yok mu nerden nereye gelmiş.bide fiyat nedir
Var onceki halleride bunlar fiyat 3.500 e ozel hastanede oldum ama devlette 2.300 e de yapiyor devlet hastanesinde 2 ay gun attigi icin ben ozelde olup hemen olmak istedim

Eklentiler

• photostudio_1482488524214.webp
    photostudio_1482488524214.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 127
Back
X