selçuklu hastanesinde doğum yapmayın

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
daha öncede yazmıştım tekrar etmek istedim.ben orada doğum yaptım ve çok kötü şeyler yaşadım orada doğum yapmayın arkadaşlar.

ben doğum yaptıktan 3 gün sonra çok kötü ateşlendim.hemen selçokluya acile gittik.cumartesi akşamüstüydü.doktor yok dediler.güler altıntepeydi benim doktorum çağırabilirmisiniz dedik.çağıramayız belki istanbulda olabilir dediler.başka kadındoğumcuyada ulaşamayız dediler.ama ben okadar kötüyümki ateşten titremekten ayaklarımın üzerine basamıyorum iki kolumdan tutarak ayakta durduruyorlar.sonra yanındaki büyükşehire gittik.bir doktor geldi ateşimi ölçtü.sonra bunu bir kadındoğumcunun görmesi lazım,bizde doğum yapmadığınızdan biz çağıramayız siz selçukluya geri gidin dediler.geri gittik orada bir doktor vardı,şimdi kimi çağırcaz diye dalga geçiyor birde.neyse sonra devlet hastanesne gittik orada yine kadın doğumcu değil de başka doktor baktı.neyse ateşim düştü.o gün iyileştim biraz.2 gün sonra çocuk için selçukluya kontrole gitmiştik sıra beklerkenbenim kanamam oldu.öyle ir kanamaki resmen boşaldı.güler altıntepe baktı,enfeksiyon geçiriyormuşum.belkide içimi temizlemedi doğru düzgün .zaten sezaryenim 5 dk sürmüştü.ameliyata aldılar ameliyatım 1 saat sürmüş annem krizler geçirmiş.ameliyatımın sonuna doğru tıptan çolakoğlu gelmiş.artık ne olduysa ameliyatta bir uyandım ambulansla tıpa götürülüyorum.oradada kürtaj falan yaptılar ameliyatta birde bir yerim zedelenmiş.oranın kanını durdurmak için pansuman filan yaptılar.kanımda 5e düşmüş.kan verdiler.neyse 2 gün yatıp çıktım perişan oldum.belki ilk acile gittiğimde doktor gelse baksalar bu kadar kötü olmayacaktım.yani doğumdan sonra gece vakti falan birşey olsa selçukluda doktor bulabileceğinizin garantisi yok.zaten herkesi sezaryene alıyorlar.benim doğum yaptığım gün 13 kişi doğum yapmıştı 12si sezaryendi.selçukluyu kimseye tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…