Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaştan başlar etkisi 1 ay i bulabiliyor..Meraba arkadaşlar 22 gündür 50 mg selectra kullanıyorum ama henüz bi etkisi olmadı acaba etkisi ne zaman başlar hiç kullanan oldu mu 3.haftadayım
Hâlâ kötü hissediyorum bendeYavaştan başlar etkisi 1 ay i bulabiliyor..
Zaten ilk başta arttırıyor takildiginiz şeyleri.. baya kötü oluyorsunuz ama sonra düzene giriyor Allah kimseye vermesinHâlâ kötü hissediyorum bende
Ama 23 gün oldu ben umutsuz oldum o yüzdenZaten ilk başta arttırıyor takildiginiz şeyleri.. baya kötü oluyorsunuz ama sonra düzene giriyor Allah kimseye vermesin![]()
Ama 23 gün oldu ben umutsuz oldum o yüzden
Yani 23 gün daha erken mi ilk 5 günü yarımdı 50 mg selectraZaten ilk başta arttırıyor takildiginiz şeyleri.. baya kötü oluyorsunuz ama sonra düzene giriyor Allah kimseye vermesin![]()
Düzelir merak etmeyin bir ay kullanın bakalım.. etkisi daha geçtir belki sakin olun. Şuan zaten bir mevsim geçisi var kimse iyi değil. Biraz sabırAma 23 gün oldu ben umutsuz oldum o yüzden
İnşallahDüzelir merak etmeyin bir ay kullanın bakalım.. etkisi daha geçtir belki sakin olun. Şuan zaten bir mevsim geçisi var kimse iyi değil. Biraz sabır![]()
Birde geçen yıl 3 ay fonksera kullanıp bırakmıştım ama azalta azalta acaba 3 ay az mıydı 1 yıl sonra en ufak bi stresle takıntılarım arttı.yani 3 ay tam tedavi etmemiş olabilir mi iyi hissediyorum diye bırakmıştım o zamah azaltarakDüzelir merak etmeyin bir ay kullanın bakalım.. etkisi daha geçtir belki sakin olun. Şuan zaten bir mevsim geçisi var kimse iyi değil. Biraz sabır![]()
İyi hissederek ilaç bırakmak zararlı.. ve 3 ay tedavi için cok az. en az 6 ay kullanılması gerek bu tarz ilaclarinBirde geçen yıl 3 ay fonksera kullanıp bırakmıştım ama azalta azalta acaba 3 ay az mıydı 1 yıl sonra en ufak bi stresle takıntılarım arttı.yani 3 ay tam tedavi etmemiş olabilir mi iyi hissediyorum diye bırakmıştım o zamah azaltarak
Belki de o yüzden şimdi biraz daha ağır geçiriyorum.İyi hissederek ilaç bırakmak zararlı.. ve 3 ay tedavi için cok az. en az 6 ay kullanılması gerek bu tarz ilaclarin
Ve bıraktıktan 8 9 ay iyiydim en ufak bi stresle anlayamadım ne olduğunu düşüne düşüne arttı sankiİyi hissederek ilaç bırakmak zararlı.. ve 3 ay tedavi için cok az. en az 6 ay kullanılması gerek bu tarz ilaclarin
Bırakmayın sakin tekrar.. bu tarz ilaçları bırakıp tekrar kullanınca 2_3 yıl ara verilmemesi gerekiyor bildiğim kadarıylaVe bıraktıktan 8 9 ay iyiydim en ufak bi stresle anlayamadım ne olduğunu düşüne düşüne arttı sanki
Şimdi onun için mi iyileşme etkisi geç oluyo acabeBırakmayın sakin tekrar.. bu tarz ilaçları bırakıp tekrar kullanınca 2_3 yıl ara verilmemesi gerekiyor bildiğim kadarıyla
Geç mi etki ediyor yanibiraz daha sabrein ama 1 aydan fazla olup etki etmezse ozaman bence doktorunuzla konuşun değiştirsin.
Kaç mg di sizinben selectra kullanmadım ama paxil kullanmıştım. Panik ataktım. O hemen etki göstermişti. Genelde etki göstermeleri çok uzun sürmüyor ilaçların. o yüzen bir aydan falza olursa demekki o sizin ilacınız değilmiş
benimkisi selectra değildi paxildi 20liktiKaç mg di sizin
Selectra biraz hafif olabilir paxile görebenimkisi selectra değildi paxildi 20likti