• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selfie meraklısı erkeklere DİKKAT!

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
http://www.gazetevatan.com/selfie-meraklisi-erkeklere-dikkat--715184-saglik/

Araştırmacılar, özçekime meraklı erkeklerle ilgili bir çalışmaya imza attı. Buna göre çok fazla “selfie” çekip bunları sosyal medyada paylaşan erkeklerin psikopatça eğilimleri olabilir.

18-40 yaş arası 800 erkeğin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ve onları psikolojik testlere tabi tutan ABD’deki Ohio Devlet Üniversitesi’nden bilim insanları, sürekli selfie paylaşan erkeklerin anti sosyal davranış gösterme eğiliminin selfie meraklısı olmayan hemcinslerinden çok daha yüksek olduğunu gördüklerini söyledi.

"EMPATİ EKSİKLİĞİ VE NARSİZM OLABİLİR"
Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre, bulgularını Personality and Individual Differences isimli dergide yayınlayan psikologlar, kendi fotoğraflarını sık sık internette paylaşan erkeklerin empati eksikliği, narsisizm ve fevrilik gibi psikopati ile bağdaştırılan davranışlar sergilediğini gözlemlediklerini de belirtti.

bide gereksiz resimler oluyor ya o daha komik...:KK48:

normal de erkeklere hadi resim çekinelim desek çekinmezler di şimdi bu selfie çıktı çıkalı her hallerini görür olduk...diş fırçalarken bile çekiniyorlar.:KK53:

buda ayrı bir yetenek

meğer psikolojikmiş.yani piskopatmış:KK59:

peki bu erkekler yeni mi çıktı selfieyle birlikte daha önce erkekler neydi ki.:KK66:

bazen araştırmacıları anlamıyorum çoğu şeyleri doğru olsa bile...:KK64:

bide gereksiz resimler oluyor ya o daha komik...:KK48:

normal de erkeklere hadi resim çekinelim desek çekinmezler di şimdi bu selfie çıktı çıkalı her hallerini görür olduk...diş fırçalarken bile çekiniyorlar.:KK53:

buda ayrı bir yetenek

meğer psikolojikmiş.yani piskopatmış:KK59:

peki bu erkekler yeni mi çıktı selfieyle birlikte daha önce erkekler neydi ki.:KK66:

bazen araştırmacıları anlamıyorum çoğu şeyleri doğru olsa bile...:KK64:

peki selfie çekilen kadınlar ne oluyor bu durumda:KK53::KK53::KK53:

aman tanrım yoksa ben bir psikopat mıyım

10247303_10152024887725881_8047136252224570709_n.webp
:KK53::KK53::KK53:

Doğrudur erkek adam sürekli nediye yüz resmini çeksin bence otursun geleceğini düşünsün , boş boş işlerle uğraşmasın

Back
X