Selim lipo lazer lipoliz yardım :(

gulizuslu35

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
40
0
296
İzmir
Arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum ve bir kaç gündür netten ve kk dan bu konuyu araştırıyorum boyum 1.65 kilom 56 1 yıl önce sezeryan doğumla bi tanemi dünyaya getirdim dünyanın en güzel şeyi alllahım isteyen herkese nasip etsin diyorum ve sorunuma geçiyorum hamileliğimde tam 24 kilo aldım ve aldığım bütün kiloları verdim ama sezeryan doğum yapmamdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama vücudum zayıf olmama rağmen çok şekilsiz özellikle elbise giydiğim zaman hiç yakışmıyor vücut tipim resmen üçgen vücud oldu diyebilirim kollarım sırtım miğdem ve göbek var ve sezeryan kesi yerinden de sarkıklık sanki koyun kuyruğu gibi sallanıyor resmen kendimi aynada görmeye tahammül edemiyorum bi kaç hafta öncesine kadar karın gerdirme ameliyatını düşünüyordum ama bi bebek daha düşünüyoruz inşallah ileride bu yüzden lazer lipoliz araştırıyorum izmirde lütfen İzmir'deki arkadaşlar bana yardımcı olun özellikle fiyat konusu beni çok sıkıntıya sokuyor rakamlar çok yüksek bu işlemi olabileceğim yerlerde indirim yaptırabilecek tanıdıkları olanlar var mı ve nereleri tavsiye edersiniz ve sezeryan kesi yerinden sarkıklığım var demiştim lazer lipo ile karın bölgemde yağ alınınca iyice sarkar mı bunu çok merak ediyorum şimdiden hepinize çok teşekkürler kızlar lütfen yardımcı olun bi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…