Selin Shoes isimli firmadan Alisveris Yapmayin(Dolandirildim)

hande_d77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
2
2
1
47
Instagramda selinshoes diye bir firma var 400 bin takipcisi olmasina guvendim ve alisveris yaptim hic arastirmadan etmeden.Ve siparis elime 2 hafta boyunca ulasmadi ve ben tabiki ayakkabimin neden ulasmadigini ogrenmek icin irtibata gectim beni oyalayip durdular ve en sonunda engellediler.Sonra biraz bu firmayi internetten arastirdimki neler goriyim sikayetvarda benim gibi olan insanlara hakeretler kufurler parayi alip engellemeler ne magdurlar var. Sakin arkadaslar sakin bu insanlara paranizi kaptirmayin ben parayi kolay kazanmiyorum haram olsun Allaha havale ettim sirf bu firmayi desifre etmek icin uye oldum ve lutfen bu konunun silinmemesini rica ediyorum editorlerden.Bunlar gibi insanlarin ekmegine yag surmeyin.

ben yıllardır hem mağazalarından hem internet sitelerinden alışveriş yaptım ve kendilerini tanıyorum gidip geldiğimde kibar ve nazik insanlar ayrıca kapıda ödeme ile satış yapıyorlar.havale ile değil para ödemediğiniz bir şeyde nasıl dolandırılmış oluyorsunuz.! İnsanların ekmeğiyle oynamayın.ürün gelmediyse bitmiştir kalmamıştır. Sio insanlar öyle şeye tenezzül etmez zaten yıllardır kapıda ödeme çalışılır.ben çok memnunum diğer tüm memnun müşterileri gibi

Back