Siyah Kugu siyah kugu Kayıtlı Üye Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 6.688 Emoji Skoru 6.066 Puanlar 398 9 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Siyah Kugu #1 Arkadaşlar buradan alışveriş yapan var mı? Kuzenimin dogum günü 1 hafta sonra. Çok beğendi ayakkabıyı hediye etmek istedim. Burayla sorun yaşayan var mı? Ya da memnun kalan?
Arkadaşlar buradan alışveriş yapan var mı? Kuzenimin dogum günü 1 hafta sonra. Çok beğendi ayakkabıyı hediye etmek istedim. Burayla sorun yaşayan var mı? Ya da memnun kalan?
K kontesim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2008 Mesajlar 24 Emoji Skoru 5 Puanlar 86 11 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Siyah Kugu #2 bende çekinerek aldım sitesi var mı diye araştırırken yazınıza rastladım.Ben çok memnun kaldım.Kalıplar tam geldi.
bende çekinerek aldım sitesi var mı diye araştırırken yazınıza rastladım.Ben çok memnun kaldım.Kalıplar tam geldi.
Siyah Kugu siyah kugu Kayıtlı Üye Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 6.688 Emoji Skoru 6.066 Puanlar 398 11 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Siyah Kugu #3 kontesim .!.: bende çekinerek aldım sitesi var mı diye araştırırken yazınıza rastladım.Ben çok memnun kaldım.Kalıplar tam geldi. Genişletmek için tıkla... Cevap gelmeyince ben de aldım korka korka, ben de kuzenim de çok beğendik :)
kontesim .!.: bende çekinerek aldım sitesi var mı diye araştırırken yazınıza rastladım.Ben çok memnun kaldım.Kalıplar tam geldi. Genişletmek için tıkla... Cevap gelmeyince ben de aldım korka korka, ben de kuzenim de çok beğendik :)
Siyah Kugu siyah kugu Kayıtlı Üye Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 6.688 Emoji Skoru 6.066 Puanlar 398 11 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Siyah Kugu #4 kontesim .!.: bende çekinerek aldım sitesi var mı diye araştırırken yazınıza rastladım.Ben çok memnun kaldım.Kalıplar tam geldi. Genişletmek için tıkla... Cevap gelmeyince ben de aldım korka korka, ben de kuzenim de çok beğendik :)
kontesim .!.: bende çekinerek aldım sitesi var mı diye araştırırken yazınıza rastladım.Ben çok memnun kaldım.Kalıplar tam geldi. Genişletmek için tıkla... Cevap gelmeyince ben de aldım korka korka, ben de kuzenim de çok beğendik :)