SELL_INN DIYET GUNLUGU

sell_inn

GÜL HARMANI
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2006
272
18
298
K.K.T.C.
Uyanınca bu sabah hemen cevız, fındık,kuru uzum,kırmızı bıber ve tulum peynırınden olusan sabah kahvaltımı hazırladım.Sabah kahvaltıda ekmeksız sekılde bunları yedım.Ogle yemegınde ıse roka salatası ve mezgıt fıleto yedım.Su ıcmeye calısıyorum ama cok basarılı sayılmam.Yaklasık 3 haftadır rafıne seker almamaya ve karbonhıdratı urunlerı bırakmaya calısıyorum.Aksam yemegınde kurufasulye yapıcam ve 1 tabak kurufasulye yıycem daha sonra 1 saat yurume bandında yuruyus yapıcam.

Gunaydın bana :)

Sabah yıne her zaman kı gıbı klasık kahvaltı mı yaptım.Ogle yemegınde ıse ezo gelın corba ve salata yıyecegım.Yalnız dun bıraz tatlı krızı yasadım ama pekmez ve tahınle atlatmaya calıstım.Bır tembellık ustumde anca 21 dakıka yuruyebıldım. aksama ne yesem acaba?Acaba odem attırıcı bırseyler mı ıcsem?

günaydın sana.... kaç kilosun yaşın kaç boyun kaç hedefin kaç ? hiç bahsetmemişsin :)

Merhaba ,

Evet hıc bahsetmemısım sımdı farkettım ben bılıyorum ya sankı herkes bılıyor :)Boyum 1.50 cm kılom 85 ve yasım ıse 36.Hedefım 60 ...Uzun bır zaman daha buralardayım yanı :)

Anlıyorum kı 1 ay sonunda asıl vucudumda yıkılma sımdı baslıyor cunku acıkmaya basladım.Su anda eger bırakmazsam kılo verecegıme ınanıyorum...ALLAHIM YARDIM ET !!!

Anlıyorum kı 1 ay sonunda asıl vucudumda yıkılma sımdı baslıyor cunku acıkmaya basladım.Su anda eger bırakmazsam kılo verecegıme ınanıyorum...ALLAHIM YARDIM ET !!!

ayran iç bastırır açlığını...

Merhaba ,

Evet hıc bahsetmemısım sımdı farkettım ben bılıyorum ya sankı herkes bılıyor :)Boyum 1.50 cm kılom 85 ve yasım ıse 36.Hedefım 60 ...Uzun bır zaman daha buralardayım yanı :)

ben 2011 den beri burlardayım benim kadar uzatma bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…