Selülit

Bi çözüm buldun mu bilmiyorum ama ben 2 haftadır Mehmet Akgün önerisiyle LPG diye bir cihazla tedaviye başladım ufak ufak gelişmeler var soruların varsa cevaplayabilirim
Bende Düşünüyorum Mehmet Akgün'e gidemedim birtürlü ama bakalım gelişmeler nasıl kaçıncı seanstasın?

Kizlar acaba ameliyatsiz güzellik salonlarında selülit tedavi si olup iyi sonuçlar alan var mi bide seans fiyatı nekadr

Canım bol su iç banyodan sonra bacaklarına soğuk su tut yürü ve sürekli kalçanı sık çok işe yarıyor bide evlimisin bilmiyorum doğum kontrol hapları çok selülit yapar bazı ilaçlar içeriklerini oku ona göre bi çözüm bul

Canım ben yeni başladım tedaviye bir sıvı var selülitli bölgeye enjekte ediliyor alidya adı Ankara da isen Mehmet Akgün le görüş bi istersen yaptıranlar memnun sonuçlarından

Canım selam. Ben İstanbul'da yaşıyorum ama ailem Ankara'da. İstanbul'da var mıdır o dediğin işlemden nasıl oluyor? selülitlerin bitti mi? cevap yazarsan çok sevinirim. Ben de zayıfım ve selülitlerim gitmiyor ağlayacağım sinirimden. şimdiden teşekkürler cevabın için :((

Canım selam. Ben İstanbul'da yaşıyorum ama ailem Ankara'da. İstanbul'da var mıdır o dediğin işlemden nasıl oluyor? selülitlerin bitti mi? cevap yazarsan çok sevinirim. Ben de zayıfım ve selülitlerim gitmiyor ağlayacağım sinirimden. şimdiden teşekkürler cevabın için :KK43:(
İstanbul da yapan bir yer var mı bilmiyorum Ankara da 2-3 doktor var ben Mehmet Bey'e güvendiğim için seçtim.

Merhabalar. At kılı fırça ile her sabah ve her akşam en az 2 en fazla 10 dakika selülitli bölgeyi fırçalayın. Spor yapmıyorsanız selülit kremi ile destekleyin. Biraz da yediklerinize dikkat ederseniz daha 2. Günden etkiyi fark edersiniz.

Bu at kılı olayı güzel denedim bende ama üşeniyor insan :D

Back
X