Selülitlere çözüm!!!

Çözüm arıyorum arkadaşlar :)) Ne yapmalı? Varmı buna uygun reçeteleriniz
-Tuzu kismak
-Bol su icmek
-Cok az olsada hareket yuruyus yapmak
-Kafein alimini azaltmak

bunlari yaptiginizda selulitten eser kalmayacak garanti veriyorum.ozellikle su ve tuz cok cok onemli...

Son düzenleme:
üstteki arkadaşın yazdıkları %100 doğru. bunun üstüne birde genel olarak kilo vermek/yağ oranını düşürmek çok önemli.

En etkilisinin spor,özellikle yürüyüş,olduğunu düşünüyorum ben de. Bölgesel masajlarla da o bölgelerdeki kan dolaşımının artırılması fayda sağlayabilir. Bir de burada tanıştığım bir spor var 'callanetics'. Herkes çok memnun selülitlerinin azaldıklarını falan yazmışlar. Bana yavaş geldiği için çok yapmadım zaten amacım selülit değil kilo idi. Konulara göz atıp yapanlardan daha kapsamlı bilgiler alabilirsin.

Son düzenleme:
Fazla yağlı yememek, spor yapmak ve bol su içmek selülitler için çözümler arasında :) birde biberiye yağı kullanan arkadaşım var, işe yaradığını söyledi, dene istersen :)

-Tuzu kismak
-Bol su icmek
-Cok az olsada hareket yuruyus yapmak
-Kafein alimini azaltmak

bunlari yaptiginizda selulitten eser kalmayacak garanti veriyorum.ozellikle su ve tuz cok cok onemli...

Çok haklısınız ancak ben bunların hepsini uygulamama rağmen selülitlerim aldı başını gidiyor tabi bir de ekstra olarak çatlaklarım ben hiç tuz kullanmam yani hiç sevmem çok fazla su içemiyorum ancak kendimi çok zorluyorum fazla içebileyim diye..

bir yerde görmüştüm :

Bir bardak misir yagina, yarim bardak greyfurt suyu ve 2 çay kasigi kuru kekik ekleyin.Masaj yaparak uygulayin, ısıyı hapsetmek için üzerini bez vb. bir şey ile kaplayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…