Selülitlerim için bir çözüm önerisi istiyorum?

seldaaaasld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
5
0
36
31
Merhaba,

Benim kalça çevrem selülitten geçilmiyor. Yeni adıyla portakal kabuğu görüntüsü yani. Bunun bir çözümünü bile yok mu? Lütfen bir yardım istiyorum.

tatlım bunun için bölgesele zayıflama yöntemleri var tayfun hocayı duymuşsundur bir görüş derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede kilo alip vermekten ve ďuzensiz beslenmekten dolayi ayni sikinti olusmustu.10 seans vellashape ve aralarda mezoterapi yaptirdim buyuk olcude selulitlerimden kurtuldum.simdide duzenli beslenme ve sporla korumaya calisiyorum.dr nezih karacaya basvurmustum kesinlikle tavsiye ederim

Ankarada vellashapeye yeni başladım 3 seans oldu yürüyüşle destekliyorum görünür bir gelişme var daha 6 seansım var sonuçları mutlaka yazıcam :)

Bendede kilo alip vermekten ve ďuzensiz beslenmekten dolayi ayni sikinti olusmustu.10 seans vellashape ve aralarda mezoterapi yaptirdim buyuk olcude selulitlerimden kurtuldum.simdide duzenli beslenme ve sporla korumaya calisiyorum.dr nezih karacaya basvurmustum kesinlikle tavsiye ederim

hangi marka mezoterapi yaptırdın fiyatı söyler misin

Ben alidya yaptirmistim ozellikle selulitte kullanilan bir urun.bana vellashapele beraber bi paket yapilip indirim yapilmisti.ama seans basina 250 300 gb bi rakamdi.

Back
X