Sema İyiköşger mi Şükran Güçer mi

Yaprak2727

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
4
2
16
35
Bu iki doktora giden var mı kızlar ikisi de yaşam hastanesinde hamile kalmadan önce Sema hanım a gidiyordum çok yoğundu şimdi şükran hanımında adını duydum sağlıkçı arkadaşlar gitmiş memnun kalmış, sema hanımda başarılı bir doktor ama hamilelik sürecinde nasıl ilgisi hiç bilmiyorum , aynı hastanede sürekli doktor değiştirmekte göze batıyor ne yapayım şükran hanıma gidersem tekrar Sema hanım a gidemem , semadan önce bir defa şahin korkmaz a da gitmiştim hamilelik öncesi idi, danışman daki kız neden doktor değiştiriyorsunuz diye huylanmisti

Sema Hanıma gittim. Eve iyi bilgili bir doktor ama aşırı yoğunluğundan soru soramıyorsun, net açıklamalar alamıyorsun. Ben çok da memnun kalmadım bu durumdan açıkcası. Akademi Hastanesinde Berfin Ökmen var. Suan ona devam ediyorum. Çok da memnunum. Bir kere de olsa gitmeni öyle karar vermeni tavsiye ederim. Ayrıca istediğin kadar doktor değişijliği yap. Hangisinden memnun kalırsan onda devam edersin buna kim ne diyecek.. inan ben 6 doktora gittim :) Berfin Hanımda kaldım

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…