Sema Oval

12 haftalık hamileyim hala doktorumu bulamadım. kimi araştırsam bi sürü şey çıkıyor altından. sonuna kadar normal doğumu destekleyen, ihtiyaç duyduğum an arayabilceğim, güvenebilceğim bir bayan doktor bulamaıdm gitti :(((

aynı şekilde bende seval pata ya giidyorum bi gerginim...

Merhaba şu anda 37 hafta 3 günlük hamileyim.Medipol hastanesinde sema hanıma 1 ay önce gitmeye başladım kesinlikle tavsiye etmiyorum isterseniz hastaneyi arayıp sorabilirsiniz 20 haziranda izine çıkacak diye kendisi sezeryanla doğum yaptıracaktı tabi bunu açık yüreklilikle söylemeyip bebeğinin gelişimi 1 haftadan beri durmuş sadece 10gram aldığını söyledi daha sonra kadıköy florence nightingale hastanesinde mehmet nuri beye gittim ve bebeğimin gelişimi ve kan akımlarının iyi olduğunu bir haftada 370 gram aldığını ve gelişimi duran ve 10 gram alan bebeği değil 5 gün 5 dakika bile bekletmemesi gerektiğini söyledi kendisi daha önceki gittiğim kontrolümün birinde ntsye bağlayıp sonucunu görmeden ameliyata gitti ben sonra bakarım dedi ve aramadı bile nasıl bir vicdandır bu?bir anneye bebeğin toplam 10 gram almış 5 gün sonra alıcam deyip ölçümlerini geriden hesaplaması?sadece izine çıkacak diye bana bunları yaşatması özetle ben bu işin arkasını bırakmayacağım kesinlikle sema hanıma güvenmeyin...

ocak ayında acil sezeryan ile sema hanım doğumumu gerçekleştirdi. randevularda sürekli sorun yaşadık, koridorlarda bekletildik, üzerine bir de sema hanımın asık suratı.. ilk hamileliğimdi. takibin aynı doktorda yapılmasının iyi olacağını düşündüğüm için bırakmadım. ama bırakmadığıma çok pişmanım. .o onbinleri doğurtmuş olabilir ama sizin en özel gününüz.Bunu hiçbir zaman anlamayacağını düşündüğüm bir doktor.. Ayrıca hastanenin odaları ve ameliyathanesi de çok çok kötü..ocak ayında gece kaloriferleri söndüren bir hastane..
Sözde beni acil diye sezeryana aldılar. ameliyathanede 15 dakika kemerlerle bağlı şekilde sema hanımın gelmesini bekledim. Sonunda nabzım 60 a düşmüş gözlerim karardı, duvarlar üzerime gelmeye başladı. Tüm personel sonrasında üşüşse de hiç kıymeti yoktu artık..Neymiş efendim sema hanım çok yoğunmuş..Hiç kimseye önermiyorum..Kesinlikle kadın herkese ticari olarak bakıyor,aklınız varsa gitmeyin..

ocak ayında acil sezeryan ile sema hanım doğumumu gerçekleştirdi. randevularda sürekli sorun yaşadık, koridorlarda bekletildik, üzerine bir de sema hanımın asık suratı.. ilk hamileliğimdi. takibin aynı doktorda yapılmasının iyi olacağını düşündüğüm için bırakmadım. ama bırakmadığıma çok pişmanım. .o onbinleri doğurtmuş olabilir ama sizin en özel gününüz.Bunu hiçbir zaman anlamayacağını düşündüğüm bir doktor.. Ayrıca hastanenin odaları ve ameliyathanesi de çok çok kötü..ocak ayında gece kaloriferleri söndüren bir hastane..
Sözde beni acil diye sezeryana aldılar. ameliyathanede 15 dakika kemerlerle bağlı şekilde sema hanımın gelmesini bekledim. Sonunda nabzım 60 a düşmüş gözlerim karardı, duvarlar üzerime gelmeye başladı. Tüm personel sonrasında üşüşse de hiç kıymeti yoktu artık..Neymiş efendim sema hanım çok yoğunmuş..Hiç kimseye önermiyorum..Kesinlikle kadın herkese ticari olarak bakıyor,aklınız varsa gitmeyin..

tıcaret amaclı drluk yapan suratsız sankı bedavaya muayene edıomus gıbı eve gıtme telasından benı sezeryan yaptıran kısıdır kendısı tel acsak sınırlı ve asabı bı sekılde cevaplar kendısı ınsan aramaya korkuo valla kadın cocuk gıbı azarlıo ınsanı bazen sekerım dıo bazende sankı canın cıksın dıomus gıbı psıkolojısı bozukmu ne bana sunnı sancı verdıler kadın dogumhaneye 4 ssaat sonra geldı haberı yokmus ohaa dedım yaa sonrada epıdural oldum sancıdan dolayı tmm yaptyır dedı 1saat sonra geldıkı sezeryana alıcaz saat 5 tı bana ordakı ebe demıstı senı sezeryan eder kesın dıye demekkı bılıomus

bende asla dıyenlerdenım.....dr kıtlıgı yok ya ....bı gun ıyı bıgun tuhaf bı gun ılgısız ruh halıyle dengeız bı dr malesef....

kızlar kadınlar kulübünü işte bu yüzden seviyorum. kim iyi kim kötü ortaya çıkıyor.
paylaşımları mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum. evli veya hamile değilim.
ama aklımızda bulunsun ayrıca işini iyi yapan kişilerin bilinmesi içinde çok güzel.
bu özel günü anlamayan ''doktorlar'' da açığa çıkıyor.

arkadaşlar merhaba,

bende medipolde bahar çağlara gidiyorum şimdilik bir sorun yok ama dr. hakkında bilgisi olan var mı ?

Ben üçüncü çocuğumu da sema hanımda doğum yaptım bu forumu açtığımda ilk bebeğimdi. Üçüncü bebeğimde sancıyla başka bir hastanenin aciline gittim ve beni erken doğum tehlikesiyle yatırdılar uzun süre kaldım hatta en sonunda bebeği bu gece sezeryanla alabiliriz dediler çok detaya girmicem sema hanımı aradım durumu anlattım telefonun sonundada 'Ya burda doğum yaparsam, size ihanet ediyormuşm gibi hissediyorum' dedim 'o nasıl söz canım benm sen ve bebeğin iyi olun sağlıklı olun yeter' dedi para için yapıyor olsaydı böyle demezdi. Beni yatırıyorlar burdamı yatiyim oraya mı geleyim diye aradığımda 'gelirsen yol sen için tehlikeli olur' demez derhal yanına çağırırdı.

26 haftalık hamileyim ilk bebeğim. son iki kontrolümü Sema Ovalı'ya gittim. İlkinde fena değildi soğukluğunu çok takmamaya çalıştım ikincisinde bu heyecana annem ve ablam da şahit olsun istedim hep beraber gittik. Muayeneye girdiğimde üzerinde bir gerginlik vardı. Ne desem ters cevaplar veriyor ama arada bir zoraki gülümsemeye çalışıp cümlesini "tamammı canım" ile bitirerek sevimli olduğunu zannediyordu. Bende film 24. haftada zorunlu şeker yüklemesi testi yaptıracaksın demesiyle koptu. Yaptırmak istemediğimi söyledim. Suratını asıp sert bir tonla Sağlık Bakanlığı Şart koşuyor ben de şart koşuyorum haftaya yaptıracaksın canım diyerek kağıdı elime tutuşturdu. Bu kadar tartışmalı bir konuda bu tavrı hiç hoşuma gitmedi. Doğum geceye denk gelirse sizi çağırabiliyormuyuz diye sordum. Gelmeye çalışırım kızımla aynı zamanda hamilesiniz onun doğumuna denk gelirse tabiki onu tercih ederim diye saçma sapan bir cevap verdi. Olumlu bir elektirik alamadım. Tavsiye Etmiyorum. İlk bebeğimin heyecanını yaşayabileceğim huzurlu bir doktor arayışı içindeyim.

Back
X