- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
Hayirli geceler kizlar ,
Aranızda çoğunuz beni tanıyor artık, uzun bir iliskim vardi ve oldukca yiprandim ..
Sevilmedigimi soylemistiniz ki oldukca da hakliydiniz ..
Hep bana heo bana diyen bencil ve egolu biriydi erkek arkadaşım. Sadece kendi mutluluğunu düşündü durdu..
Neyseki artıları ve eksileri koydum onume
ben bu ilişkide mutlumuyum ? HAYIR
Seviliyormuyum ? HAYIR
Bana bi faydasi varmi ? HAYIR
okadat cok verici olmuşum ki ? Tek basima ilişki yaşamıştım bildiğiniz.
Hala umrunda bile değilim zaten ..
Simdi sormak istediğim, ulasmaya çalışmaz biliyorum fakat elbet 1 degil belki ama 2 3 ay sobra merak edecek bana ulasamasin istiyorum. . Hiic hir yerden, hic bir sekilde
Nasip degilmis olmuyordu kimse ask acisindan ölmüyor sonuçta oyle degil mi?
Telefon num değiştirmek istiyorum, son 4 hanesi degisiyor diye biliyorum yapan yaptirana varmi ??
Abim biraz baskın biri annem olaylari biliyor karsi çıkmaz babamda saygi duyar. Ama abim illaki soracak ? Ne diycem ? Ne söylemeliyim. Biri rahatsiz ediyodu desem num niye vermedin der beni yanlis anlar kimdi der irdeler yengemde duysun istemiyorum el sonuçta ve kendini.övüyor surekli beni.kimse rahatsiz etmedi felan der konuşur sacma saoan istemiyorum.
Nasil bi bahane bulmaliyim ??
Sizce son kez degistirmeden once iki kelime icine oturcak birşey yazmalı mıyım?
Yardimci olun lutfennn siz benden.oldukça büyük ve tecrübe sahibisiniz fikirlerinize öyle çok ihtiyacım varki ..
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Hepiniz öyle çok haklıydınız ki....
Edit :abim ve yengemin tel alip degistiremem malesef hicte huyum degildir istemek elim ayagima dolasir .
Edit : su an bana aldgin tum esylari topladim ona verecegimm sizce dgrumu yapiyorum
Aranızda çoğunuz beni tanıyor artık, uzun bir iliskim vardi ve oldukca yiprandim ..
Sevilmedigimi soylemistiniz ki oldukca da hakliydiniz ..
Hep bana heo bana diyen bencil ve egolu biriydi erkek arkadaşım. Sadece kendi mutluluğunu düşündü durdu..
Neyseki artıları ve eksileri koydum onume
ben bu ilişkide mutlumuyum ? HAYIR
Seviliyormuyum ? HAYIR
Bana bi faydasi varmi ? HAYIR
okadat cok verici olmuşum ki ? Tek basima ilişki yaşamıştım bildiğiniz.
Hala umrunda bile değilim zaten ..
Simdi sormak istediğim, ulasmaya çalışmaz biliyorum fakat elbet 1 degil belki ama 2 3 ay sobra merak edecek bana ulasamasin istiyorum. . Hiic hir yerden, hic bir sekilde
Nasip degilmis olmuyordu kimse ask acisindan ölmüyor sonuçta oyle degil mi?
Telefon num değiştirmek istiyorum, son 4 hanesi degisiyor diye biliyorum yapan yaptirana varmi ??
Abim biraz baskın biri annem olaylari biliyor karsi çıkmaz babamda saygi duyar. Ama abim illaki soracak ? Ne diycem ? Ne söylemeliyim. Biri rahatsiz ediyodu desem num niye vermedin der beni yanlis anlar kimdi der irdeler yengemde duysun istemiyorum el sonuçta ve kendini.övüyor surekli beni.kimse rahatsiz etmedi felan der konuşur sacma saoan istemiyorum.
Nasil bi bahane bulmaliyim ??
Sizce son kez degistirmeden once iki kelime icine oturcak birşey yazmalı mıyım?
Yardimci olun lutfennn siz benden.oldukça büyük ve tecrübe sahibisiniz fikirlerinize öyle çok ihtiyacım varki ..
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Hepiniz öyle çok haklıydınız ki....

Edit :abim ve yengemin tel alip degistiremem malesef hicte huyum degildir istemek elim ayagima dolasir .
Edit : su an bana aldgin tum esylari topladim ona verecegimm sizce dgrumu yapiyorum
Son düzenleme: